Finns seriöst ingen bättre mamma än min mamma, hon har alltid ställt upp för mig, no matter what så har hon funnits där för mig. Hon har alltid pushat mig att göra mitt bästa och även fast det ibland har gått käpp rätt åt helvete så har hon ändå varit positiv. Hon har sett mig gråta allt för många gånger men hennes axel finns alltid där att luta sig mot. Nog har jag varit sur på henne och så men hon är och kommer alltid att vara min mamma hur sur jag än är, hon lever inte världens lättaste liv och vi barn i familjen gör det inte alltid lättare men hon tar varje dag som den kommer och även om hon har ont i sin kropp så försöker hon att le och vara glad och positiv, min mamma är allt man kan önska sig och jag älskar henne mer än ord kan beskriva, världens bästa mami är min! ♥
 
 
 
 

30 december 2013

Inga nyårslöften

Min vardag

Har aldrig faktiskt haft något nyårslöfte om jag tänker efter riktigt noga, har aldrig haft godislöfte och fått pengar för att inte äta godis som väldigt många andra i min ålder har haft någon gång under sin vistelse på denna jord. Man äter ju godis om man vill och det är ju inget fel emd att inte äta heller, okej de som är smala och säger att man blir tjock av godis kanske borde få en extrastor chokadkaka nästa gång de är på affären. Jag har ätit chips och godis i mängder och så vitt jag vet så är jag inte tjock, eller?

Tänkte inte ha ett nyårslöfte detta år heller men kommer att sätta upp mål för mig själv, till exempel med träningar, skola och så vidare. Jag tycker verkligen det är helt onödigt att sätta upp saker som att jag ska bli smalare och träna mer, sätt upp mål istället då som att jag ska förbättra min kondition och styrka, inte att jag ska bli smal som en VS modell för de svälter ju sig själva typ blandat med träning. Men ska i alla fall försöka att inte vara lika lat och träna upp min snea dumma rygg som gör ont när den känner för det.


Har du nyårslöften?