I torsdags på hoppträningen så hoppade jag Pigge, lite lydnadsövningar som var väldigt, väldigt svårt tycker jag. Vi hoppade ett räcke längst ned på långsidan och sedan en volt med ett litet räcke och sedan en oxer högst upp på långsidan. Vi hoppade även en båge så snett igenom över ett räcke till x och sedan ut i mot spåret i samma varv och ett räcke igen. Det gick ändå rätt så bra tycker jag, även om han blev lite små stressad eftersom att han inte har hoppat på ett bra tag. sedan hoppade vi långsidan med volten och sedan bågen och sedan långsidan rakt fram utan volten och det gick också ganska bra.
 
 

27 november 2013

Dressyrträning med Z

Träning

Red Bellas fina Zazor idag på dressyrträningen, man kan väl säga att det inte gick så jätte bra i början men till slut som kom jag på hur jag skulle göra och då blev han hur fin som helst. Och hans steg, säger bara ett ord, WOW! 

Vi jobbade skänkelvikning genom att skära av hörnet, sedan gjorde vi en tio meters volt och sedan red vi öppna resterande delen av långsidan. Han var jätte duktig på skänkelvikningarna och i slutet så låg han även kvar på tygeln också, duktig ponny! Galoppen var också jätte fin, eller första galoppen måste ha sett katastrofal ut, förlåt B, men andra galoppen så slappnade han av och jag fick ett stöd i tygeln och då var han verkligen jätte fin.
 
Bra jobbat Bella, du har tagit en halvt självmordsbenägen ponny och gjort den helt underbar!