26 februari 2014

..

Min vardag

Det kommer nog att vara rätt tomt här ett tag bara så ni vet...

25 februari 2014

Whey, jippi

Min vardag

Beställde ett nytt batteri till kameran eftersom att jag trodde att det var det som var felet då det tjöt när jag slog på kameran med batteriet i, (inte för att kameran funkade utan batteriet heller men ni fattar). Fick i alla fall hem det nya batteriet idag och kameran funkade så dagen är räddad. Jag som trodde att jag skulle behöva lämna in kameran och slösa någn tusenlapp på den med istället köpte jag ett nytt batteri för 295kr på Kreativ fotografi en super bra sida, den enda sidan faktiskt som hade det jag sökte efter. Men nu är jag i alla fall super glad att det bara var det som var felet på min kamera och får hoppas att den inte går sönder igen!

25 februari 2014

Hejhopp tisdag

Min vardag

Kan börja med att meddela att resten av veckan känns rätt meningslös, har en lektion varje dag med start från idag, eller på fredag är jag ledig som vanligt men ja...
 
Vad gör jag nudå innan skolan börjar 13.20? Jo jag sitter vid köksbordet och skriver lite på mitt gymnasiearbete som sakta men säkert kommer framåt, har dock en stor del kvar att skriva men bättre att sitta och knåpa på det lite än att inte göra någonting alls. Annars var mina planer att träna efter skolan, biceps och bröst som är min tisdagsrutin men då jag inte tränade igår på grund av jobb så kommer jag nog även att lägga in lite mage, rygg och löpning så lär bli ett långt och jobbigt pass som jag kommer att avsluta på löpbandet. 
 
Hoppas att ni får en toppen dag i detta vårväder, kram!