Åt en super god middag som pappa hade lagat, ugnstekt fläskfilé kryddat med lite smått och gott, råstekt potatis och sedan en svampstuvning med persilja i, verkligen super gott. Sedan så for vi in till stan för att gå på basket, hittade ingen parkering så släppte av pappa och Cilla och for sedan till parkeringshuset, jag som hatar parkeringshus fick dessutom fara igenom alla våningar utan någon större lycka och det slutade med att jag åkte ut och for till Strandparkeringen, ingen större lyck där heller förrän jag precis är påväg att köra ut och då ser jag att en bil håller på att åka. Sprang sedan till hallen och kommer dit ca 5min innan allting börjar, jätte irriterad och varm... Matchen vann Northland med 95-52, lite små tråkig i början med sedan kom de igång, när jag och Cilla sedan kom hem gick jag ut och skottade då jag inte hade något bättre för mig och nu tänkte jag ta och plugga lite.
 
Hoppas att alla har haft en härlig fredag!

 
Idag är det en sån här dag då allt i mitt huvud står stilla, har ingenting att säga eller skriva. Biologiboken får vara min vän idag då jag inte behöver prata något med den, ska dock ta och äta någonting nu och sedan ska jag åka in till stan och hämta mammas bil. Nu ska jag ta och göra något vettigt med mitt liv så hej hopp...

Förlåt för ett jätte dåligt blogginlägg...
 
Även om jag träffade Jossan i måndags så känns det som en evighet sedan, hon ringde mig idag och det kändes som att vi hade hur mycket som helst att prata om även om det mesta som sades handlade om hennes musiklärare. 
 
Nog finns det stunder då hon verkligen går mig på nerverna och jag bara vill slå henne men sedan kommer dessa stunder då hon är den där perfekta systern, ibland känns det nästan som att hon är min storasyster och jag hennes lillasyster då det är hon som ger mig tips om hur jag ska sminka mig och modetips. Sedan kommer de stunder då hon gör illa sig när hon spelar fotboll och då kan jag berätta hur det är eftersom att jag redan har varit med om allt det där. 

Men det jag vill komma fram till är egentligen inget speciellt, alla borde få ha en syster eller bror, vilket som bara någon som bor under samma tak och vet hur livet är i alla stunder. Love you din lilla Justin Bieber tönt, puss!