Säljer salami och cheddarost för Piteå ridklubb, intresserad av att köpa kanske?
Perfekt julklapp och salamin passar från allt på mackan till pastan.
Blev inga potatisbullar till lunch idag utan mamma kom hem lite tidigare och då gjorde vi potatis och purjolöksoppa innan jag tog bilen och åkte till skolan för seminarium. Efter skolan for jag och tankade och hämtade även ut två nya kursböcker så nu är jag 723kr fattigare men då detta är böcker som är återkommande inom utbildningen är det lika bra att köpa tycker jag. Annars har vi ätit stekt palt till middag med mycket salt fläsk till så tröstig blev man och törstig är man fortfarande.
 
När vi ätit middag så gick jag en sväng med grannens hund Rosso som vi är hundvakt åt till imorgon, var gode kallt ute så lade mig under filten direkt när jag kom hem. Har pluggat och läst igenom det vi ska gå igenom på lektionen på torsdag, imorgon är vi lediga från skolan men ska jobba under lunchen och sedan ska familjen på hockey och se Luleå vs. Frölunda.
 
God kväll på er!
 
 

30 september 2014

En perfekt höstdag

Min vardag

Solen lyser, det är inte allt för kallt ute och bladen är gula, en perfekt höstdag om man frågar mig!
Idag har jag seminarium 13-15 och sedan slutar jag, vi kommer att analysera ett tal av Hitler till de tyska ungdomarna, väldigt hemskt egentligen och känsloframkallande, vill typ slå ned han när han står där och predikar. Sedan ska vi även analysera Mona Salins försvarstal, allt det här med hjälp av dispositio inom retoriken, många konstiga ord men som alla kanske förstår betyder det disposition, alltså hur talet är uppbyggt. Ska snart ta och fixa lite lunch, kanske blir potatisbullar, älskar det! Sedan kommer mamma hem med bilen just efter tolv då Cilla har jätte ont i magen och är hemma från skolan.
 
Ha en bra tisdag!