Inte nog med att det var första hoppträningen på utebanan, jag skulle dessutom rida Aleks på hackamore eftersom att han dragit ut två vargtänder och inte kunde ha bett i munnen. Vi skulle ha lydnadshoppning, jippi gud vad roligt med en häst som inte lyssnar på ens hjälper. På ena långsidan var det först tre studs i galopp, sedan avbrott till trav för att trava över tre bommar och sedan galopp och över tre studs. I mitten hade vi ett räcke snett igenom och på andra långsidan var det travbom, kryss, ett galoppsprång oxer och fem galoppsprång och räcker. 
 
Vi hade en hel del problem med att trava mellan studsen men sista gången gick det faktiskt ganska bra. Sedan efter hindrena så stack han typ med mig. Helt galet. Jag hade jätte svårt att få honom att sakta av till trav för efter räcket snett igenom var det också trav och när han landat så satte han av i världens fart och jag fick inte stopp på honom förrän jag nådde kortsidan, som var hur långt bort som helst eftersom att utebanan är så himla stor. Men, men jag överlevde. Kommer att ha världens träningsvärk i armar, fingrar och ben i morgon. Men Marie tyckte ändå det var en bra träning med tanke på omständigheterna. I slutet när vi skulle hoppa linjen med kryss, oxer och räcke så skulle det ju vara fem galoppsprång men det gic bara första gången för efter det blev han så taggad och gick på fyra. Galningen. 
 
 
Idag var den här dagen då jag på första gången på tre veckor fick träffa min älskade "partner in crime". Vilken glädje man kände inom sig när hon kom och gav mig världens bamsekram. Livet kändes fulländat. 
 
Vi skulle ju som sagt ha litteraturdiskussion med Valerie och Amanda. Det slutade med att den första timmen gick åt till att diskutera de senaste veckorna. Tiden bara flög förbi. 
Sedan när vi väl kom igång tog det en stund och sedan var vi klara. Skjutsade Kelu till affären så att hon kunde storhandla med sitt trasiga lillfinger utan att behöva släpa på påsarna de kilometrarna som hon har från affären till dörren. Sedan köpte hon även en dammsugare då hon på något vänster lyckats ha sönder sin förra, den flickan alltså. Efter det var det tänkt att jag skulle åka hem egentligen men när vi ändå var i farten stannade jag hos Kelu, drack en kopp te och skrev klart den sista delen av min rapport som jag ska lämna in nu i kväll. Hjälpte henne även att packa in maten i kylen och dela upp köttfärsen, vilken underbar vän jag är ibland, hihi. 
 
När jag var klar med rapporten satt vi bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Tur som är får jag träffa henne mer den här veckan plus att jag ska spendera min valborgsmässoafton tillsammans med henne då Andreas överger mig för Tyska mästerskapet i gokart. Skämtosido hjärtat. Men tur som är har jag Kellan som tar hand om mig.