31 augusti 2015

Back to school

Min vardag

För i dag började skolan igen. Kan berätta att det kändes en aningen jobbigt att åka till Piteå för terminens första föreläsning som dessutom hölls mellan 15-17. En mycket konstig tid. Det enda positiva jag känner med skolan just nu är att jag får träffa Kellan igen. Hon har dessutom kört upp sin bil från Västerås så nu har hon lovat att komma till mig lite oftare också. 
 
Trodde att det skulle bli en lugn start men icke det. PANG BOM! Och så pratades det om populär kultur, vad är det? Ne jag har ingen aning, det gick nog en aningen för fort under föreläsningen. Kaos. Kort inlägg men så är det, jag lever i alla fall, är en aningen trött, helt utan anledning egentligen.

27 augusti 2015

K A O S

Min vardag

Vet inte ens vart jag ska börja. Min dag har varit helt katastrofalt kaosartad... Till och börja med var det jätte mycket folk, vilket dock är bra för restaurangens del men en aningen jobbigare för min del. Förmiddagen gick ändå hyfsat bra men vid halv fyra slutade min hjärna att fungera kändes det som. Spillde ut en lyxshake över mig själv, kommer inte riktigt ihåg hur det hände men kommer ihåg att den helt plöstligt bara flög. Sedan tappade jag tänger på golvet och slutligen så skulle jag gå ut med mat till en parkerad bil utanför restaurangen, vad gör jag då? Jo jag halkar baklänges när jag kliver ut i själva restaurangen. Varför? Jo för att det var nyskurat golv och det visste inte jag när jag öppnade dörren och skulle skynda ut med maten till gästen. Tur som var höll jag hela tiden upp påsen så att ingenting gick sönder eller så där. Däremot kommer jag nog ha väldigt ont i handen och höften i morgon. Tur att man inte ska röra på sig speciellt mycket. Det var i alla fall min dag i korta drag, orkar inte berätta så mycket mer för tillfället. Jag lever åtminstone och det är väl huvvudsaken!