God dagens kära torsdag
Mulet väder, lagom temperatur och en aningen ont i benhinnan är vad denna torsdag har att bjuda på.
 
Hittills denna dag har jag hunnit med att tömma och fylla disken, plocka undan i köket, påbörja en handlingslista som för tillfället består av 14varor och då är det ändå inga middagar. Har även hunnit med att få sjuklingen Cilla att tömma soporna och sedan körde jag även igång en tvättmaskin så ska snart gå och vika undan lite tvätt för att den nya ska rymmas på tvättställlet. Annars är mina planer för dagen att läsa en bok som vi ska recensera om 2.5veckor och ikväll är det fotbollsträning på schemat. Har dock en aningen ont i min högra benhinna (säger man så?, höger bens benhinna iallafall) efter ridningen igår där jag måste ha spänt smalbenet när trampade ned hälen i stigbygeln. 
 
För tillfället sitter här i köket och lyssnar på lite musik och bara är, funderar på om jag kanske borde borsta mitt hår snart men det får se lite kaos ut ett tag till. Ska sätta igång att fixa lite lunch snart till oss så att vi inte hungrar ihjäl, hehe. Hoppas att alla har en bra dag!
 
 
väderkarta.se - Klart Väder

VÄDER i kväll och i natt får Götaland och Svealand får halvklart till mulet väder men här och var kan klara områden förekomma. Från nordvästra Götaland och upp över västra Svealand rör sig ett område med regn, övergående i snö i norr, sakta österut. Norrland får halvklart till mulet väder med i fjällen snöfall, senare även öster om fjällen. Nattemperaturer i allmänhet mellan -3 och +2 grader, kallare i norra Lapplandsfjällen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress