En ny vecka med nya möjligheter. Veckan har börjat väldigt bra för min del, om man bortser från mina soleksem på ryggen då vill säga. Gårdagen bjöd på en hel del sol, dock hade jag alltid någonting som täckte mina soleksem så det blev rätt så varmt men det var ändå skönt. Andreas for ned till sin pappas jobb i södra Sverige och ska vara där till tävlingen fram till tävlingen i Östersund denna helg. 
 
Igår blev det även bestämt att efter tävlingen i Östersund kommer jag att följa med Andreas och hans pappa i husbilen ner i södra Sverige för att sedan spendera en hel vecka på gokart SM tillsammans med Andreas familj och team. Spännande. Vi kommer att åka en bit på söndagen och sedan stanna för att sova och sedan åka till Mullsjö, Jönköping och sova där till på tisdag då vi åker vidare till Helsingborg där SM går av stapeln onsdag-lördag. På hemvägen kommer vi dock att flyga. 
 
Annars håller jag på att köra en tvättmaskin nu, har tömt disken och soporna, vart med lunch till Jossan som jobbar för fullt och även hunnit med att handla lite. Ska snart hjälpa mamma med att baka bullar också, har vi enegi kvar sedan ska vi dammsuga och jag skulle även behöva städa gokartbussen lite. Men det skulle Cilla egentligen hjälpa till med, men hon är hos kusinerna och ska åka på bio senare i eftermiddag. Ikväll väntas det fotbollsträning, hade dock grymt ont i ryggen i morse så får se om hur det går. Ryggen har ju dock vart ännu värre när jag spelat förut så det borde gå bra tycker jag. 
 
Från tävlingen i Piteå.