Ytterligare en vecka är avklarad och jag är fortfarande lika kär. Vad det nu har med saken att göra att denna vecka nu är till ända har jag egentligen inget bra svar på tyckte bara att ni borde få veta det. Av någon konstig anledning. Har just avklarat det sista avsnittet av "Stjärnornas hoppning", det har blivit något av en tradition att alltid kolla på det när det går på tv på söndagar denna tid på året. Annars denna helg har jag hunnit med att jobba 11-16 både lördag och söndag, igår var jag även och åt middag hos Andreas innan vi for och bowlade med Jessica. Jag började dåligt men slutade starkt och vann, hihi älskar att vinna. Sedan har jag även hunnit med att vara på kalas nu idag efter jobbet innan vi åt lite julmat till middag. Kommande vecka väntas en hel del plugg men det ska vi nog se till att ordna på något sätt.

Och så är det med den saken. Andreas pappa frågade mig i lördags efter middagen hos dem om jag ville fira hans födelsedag med dem. Men eftersom att de ska fira hans födelsedag i Thailand betyder det att jag ska åka till Thailand över jul och nyår. Dessutom med världens underbaraste människor. Hur kul?! 
 
Så nu är det bara att lägga i ytterligare en växel i skolan och plugga hårt, sedan ska vi (jag, Andreas och Jessica) försöka träna också innan vi far. Inte för att det kommer göra så stor skillnad på en månad men ja, kul ändå att träna tillsammans. Jag och Andreas tjuvstartade igår på gymmet i Luleå och ikväll blir det i Boden med Jessica också. Kul, kul. Nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska åka till skolan en sväng och ha seminarium.