För vi bara tränar och tränar jag och Andreas känns det som. Han är så himla duktig och springer hur långt som helst och jag känner mig som världens lataste människa som knappt springer några kilometer. Men, men så är det. Tur att båda inte är lika lata åtminstone. 
 
Idag började vi dagen med att äta frukost och sedan åt vi lite kladdkaka till efterrätt, hehe mycket gott. Sedan for vi till gymmet och var väl där i typ två timmar, körde styrke och lite kondition. Sist vi var där och tränade sprang Andreas till löpbandets motor slutade fungera, haha. Nu sitter jag i alla fall här och försöker ladda upp mammas film.
 
Ikväll ska jag och Andreas ha en riktig myskväll, först ska vi ut och äta tillsammans på en kinarestaurang och sedan ska vi gå och se den nya James Bond filmen. Jessica ville också se den med oss egentligen men hon är i Belgien och tävlar i helgen och eftersom att vi åker bort nästa helg allihopa så kan vi inte vänta på att alla ska vara hemma samtidigt för att se den... Men det blir i alla fall väldigt mysigt!
God kväll, sitter här på gymmet och väntar på att Andreas ska springa klart. Han har snart sprungit i en och en halv timme, duktigt. Själv sprang jag tre kilometer och cyklade sju, tycker verkligen inte om att springa långt, haha... 
I dag har vi i alla fall inte gjort så himla mycket. Tog det lugnt under morgontimmarna innan vi begav oss mot stan efter elva. Andreas hittade nya skor och jag köpte shampoo och balsam hos frisören. Inte de roligaste inköpen kanske men nödvändiga. Under eftermiddagen gjorde jag en film med mamma om hennes cancer och sedan åt vi middag och nu är vi på gymmet och har varit här i över två timmar. Haha. Viktigt med träning så lat som jag är, och så mycket gotta som jag äter. I morgon väntas genomgång av tidningen vi gjorde förra veckan. Förhoppningsvis lämnar jag Piteå före lunch. 


28 oktober 2015

Portugal - CHECK

Min vardag

Har just överlevt den kanske jobbigaste universitetsveckan någonsin under föregående vecka. Redaktionsövning stod på schemat. Vilket betyder att från onsdag 9.00 till fredag 13.00 ska man fått ihop en tidning på minst 12sidor. Var i skolan till 01 under torsdagsnatten innan jag gasade hem snabbare än snabbast. Tillbaka på skolan i Piteå klockan 9 dagen därpå för att skriva ihop en kort artikel innan allt skulle in i tidningen. Det var helt ärligt bland det jobbigaste jag gjort. Mådde psykiskt dåligt efter den där veckan och somnade vid fyra på fredagseftermiddagen.
 
Men nu är kursen snart över. På fredag har vi återkoppling på tidningen och efter det är kursen slut. Det betyder att jag nästa vecka börjar två nya kurser, den ena läser jag på distans och den andra läser jag här hemma i Luleå, vet ni hur skönt det ska bli? Att slippa åka till Piteå för skola på två månader, lycka! Och inte nog med att jag är lycklig över just det, så vann världens bästa pojkvän Rotax International Open i Italien i söndags. Vilket dessutom betyder att han har kvalat till världsfinalen i Portugal 8-14 november. Så nästa lördag åker VI till Portugal. Hehe japp, jag ska också med, kan inte missa en sådan här stor händelse när han vann den enda Rotax DD2 tävlingen han kört i år. Blir skönt att komma bort en vecka och få lite energi till skolan igen. 
 
Detta inlägg skrevs till Kelu Rothoff, min lilla Västeråsare, som lever livet hemma och hatar Piteå lika mycket som mig. Älskar och saknar dig bestie!