Tisdag, tänkte nästan skriva måndag, haha. Helgen spenderades på gokartbanan i Umeå, första gången som Cilla körde på banan och hon gjorde det väldigt bra trots att hon fick starta nästan sist. En andra plats på lördagen och en tredje plats på söndagen med snabbaste varvtiden, dock fick hon tidstillägg efter att hon försökt köra om en som låg och stängde och i omkörningen knuffa hon till honom lite. Men, men, får se om vi kanske ska åka ned till Göteborg för att avsluta säsongen med Sverige eliten. 
 
Dagens planer är faktiskt att åka till gymmet före lunch med Jessica och Andreas, var alldeles för länge sedan som jag gjorde ett besök där, haha. Därefter ska vi kanske ta en lucnh på stan tillsammans. I kväll är det i alla fall seriefinal mellan Notviken där Jossan spelar och Alvik och då måste man givetvis finnas på plats för att heja. 

Nu har jag inte tittat in här på någon dag igen, Andreas är äntligen hemma och jag har spenderat varje minut med honom. I går var vi med hans familj och på restaurang CG i Luleå där jag åt hummersoppa till förrätt och torsk med sällskap till varmrätt. Dock blev jag väldigt mätt av hummersoppan som var super god så jag orkade inte äta upp torsken och pastan men åt upp alla andra skaldjur åtminstone. Därefter gick vi på bio och såg Jason Bourne, ingen direkt wow film men ändå bra. Mindre bra var väl att min mage valde att strejka just när det blev som mest spännande i filmen. I övrigt var det en väldigt trevlig kväll med god mat.