Söndag, fast egentligen kändes det som söndag igår. Spenderade hela gårdagen i Överkalix på Kalix älven där de två första deltävlingarna i IS-racing SM gick av stapeln. Andreas kämpade på bra hela dagen men då han endast kört två, eller egentligen en gång ordentligt tidigare var han inte riktigt hemmastadd i bilen. När det dessutom var så mycket snörök att man inte såg vart banan gick gjorde ju inte saken bättre direkt. Han lyckades trots detta, att kamma hem två fjärde platser, surt att komma just utanför pallen kanske men han gjorde det bästa av situationen och dessutom gjorde två super fina (bra kanske det heter, haha) starter. 
 
Denna söndag vaknade vi före tuppen, vid ungefär halv sju men jag vägrade att vakna den tiden på en söndag så medan jag la mig och susa lite på Andreas axel så uppdaterade han sin hemsida (www.andreasbackman.weebly.com) och skrev om gårdagen där. Innan vi båda klev upp efter åtta och åt frukost, sedan skjutsade vi Cilla till sin träning och for sedan själva och tränade före vi plockade upp henne igen. 
Igår på dressyrträningen red jag Dijon för andra gången. Det gick bättre än sist men jag tycker väl ändå inte att det var så jätte bra, men då är jag lite kräsen också. Vi jobbade mycket på hörnlinjen i början, både genom att rakrikta samt genom skänkelvikningar. Det var ganska svårt att rakrikta men fick väl till det någorlunda bra, skänkelvikningarna var väl helt okej dom också. 

Sedan galoppjobbade vi en himla massa, även där på kvartslinjen. I vänstervarv gick det bra tycker jag och jag fick ett litet, litet stöd i tygeln. Medan i högervarv gjorde vi säkert 100 galoppombyten, haha. Varje gång i ridit halva linjen, laddar han och byter sedan galopp när jag försöker ta tillbaka honom, till slut skrattade Paulina åt oss bara och frågade om vi hellre galopperade i andra varvet eftersom att det gick bättre då, haha. 

Under avtravningen hade han svårt att länga halsen och ändå ha kontakt i tygeln men vi fick till det åtminstone något varv påvolterna. Jag är ändå rätt nöjd över träningen och Paulina sa att jag red honom bra så det kändes kul att höra.