Klockan är egentligen lägg dags men jag är så full av energi just nu, för det första har jag verkligen haft en super rolig eftermiddag tillsammans med tjejerna från stallet, sedan fick jag avsluta kvällen med ett långt samtal med mitt hjärta som äntligen kommer hem imorgon.
 
For till Hanne vid tre tiden och sedan skjutsade Erik (Hannes kille) oss till sommarbetet där vi mötte upp en massa andra och fixade hästarna och begav oss sedan mot stallet. En skritttur som tog ungefär 1,5h, kan meddela att jag hade väldigt ont i rumpan efteråt, haha. Red Star och han skötte sig väldigt bra till en början, men i mitten av turen så kom han på att man inte ska gå genom vattenpölar för det är läskigt men lyckades övertala honom och sedan knatade han på genom alla andra. 
 
När vi kommit tillbaka till stallet släppte vi ut hästarna i hagen och sedan hjälptes jag, Alicia och Hanne åt att tvätta ur badkaren och fylla på nytt vatten i dem till hästarna så de hade fräscht dricksvatten. Innan det beslutade vi att åka till Max och äta middag tillsammans med några andra, det slutade med att vi satt där ute på uteserveringen i två timmar och pratade stall och hästar. Tänk att det finns så mycket att prata om, haha. Juste, en rolig sak som hände när vi skrittade på trottoaren bredvid bilvägen var att en taxichaufför tog upp telefonen och körde jätte sakta förbi medan han typ filmade/fotade när vi red där med 19 hästar på led, haha. Som att han aldrig sett något liknande, förmodligen hade han inte det men det var lite små kul.
Glömde visst att kika in här igår och säga hej, inte för att jag egentligen gjorde speciellt mycket men ändå. På förmiddagen satt vi ute på altanen på framsidan ett tag innan jag och mamma for iväg och handlade på storheden. När vi sedan kom hem packa jag upp maten och gick sedan och satte mig i solstolen på baksidan, dock stod luften helt stilla där så det slutade med att jag gick ut på gräsmattan och la mig på studsmattan eftersom att det fläktade lite där. Skjutsade sedan Jossan för att handla lunch till söndagen då hon ska upp till Malmberget och spela match, jag passade även på att köpa ett nytt skal till telefonen eftersom att det jag senast köpte var helt värdelöst, satt knappt fast på telefonen. Men vad tror ni att jag köper för skal då? Jo ett ännu sämre upptäcker jag när jag öppnar förpackningen ute i bilen, var alltså tvungen att gå in ytterligare en gång, pinsamt. Men jag hittade till slut det jag sökte efter, tänkte även köpa nya ridhandskar men som vanligt fanns dom inte i min storlek. Kommer sluta med att jag får köpa de jag alltid haft även fast de är tre gånger så dyra som de jag egentligen tänkte köpa. 
 
Kvällen spenderades sedan med lite femkamp, även om det blev typ tre grenar som vi körde seriöst, haha. En skippade vi och den första vi körde blev inte helt rätt. Hoppade även studsmatta med Cilla en sväng, brukar inte vilja hoppa för det känns styp som att hjärnan ska hoppa ut, haha. Hennes recension av hela hoppandet var i alla fall "roligaste som hänt på hela året", tror dock att det har hänt roligare saker än att jag hoppade studsmatta med henne, men kul att hon tyckte om det i alla fall. Till middag åt vi sedan "beer can chicken", vilket betyder: en hel kyckling som man trär på en öppnad ölburk och sedan ställer på grillen. Läskigt men smakade ändå helt okej. 

29 juli 2016

Finito

Min vardag

Nu är vi äntligen klara med häcken, som vi har kämpat.

Var och tömde släpet det första vi gjorde imorse och sedan finslipade vi den delen som vi klippte igår. Regnet började sedan, sakta men säkert falla ned från himlen och då tog vi en paus och åkte även och köpte en ny häcktrimmare, eller vad den nu kallas. Den vi hade var 20 år gammal så det var dags för den att gå i pension, haha. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara tagit det lugnt under eftermiddagen, njutit av den lilla sol vi har haft.