10 april 2017

I'm back

Min vardag

De senaste dagarna har varit ganska hektiska, eller kanske inte riktigt lördagen men hade ändå saker att göra i princip hela tiden. Först var det Formel 1 kval på morgonen, som vi till och med ställde väckarn för att vakna till och såg den även i frukosten vid vårt bord. Men det gjorde även några andra bord så det var ingen fara. Redigerade sedan bilder i typ två timmar innan vi for till banan och kollade race resten av dagen. Kvällen ägnades också åt att redigera bilder som jag tagit under dagen för att få det bortgjort innan jag tar ännu mer bilder dagen efter. 
Igår (söndag) var det race för Cilla, dagen började ganska bra med en hyfsad tid på första träningen, en FJÄRDE tid på andra träningen, fattar ni hur grymt det är? Ni ska bara veta hur duktiga alla är i södra Sverige, de kör typ i Italien var och varannan vecka dessutom och han som vann hela tävlingen har varit i USA och kört också. Men sedan kom dock tidskörningen och det inte alls gick fort, en 16:onde tid blev det där och en tid som var mycket sämre än träningen innan. Heat 1 gjorde hon en ganska dålig start och kom 15:onde, heat 2 var starten bättre men det blev lite kaos där ett tag, men en ordentlig omkörning i sista kurvan innan mål gjorde att hon kom elva.
 
Förfinalen fick hon starta från tolfte rutan, alltså fyra platser upp från heaten. Där låg hon typ tia men en omkörning gick inte hem och hon snurrade och slutade 21:a. I finalen är hon så jäkla grym, startar 21:a och kör om och ikapp en efter en, men när hon är uppe på 16:onde plats och ska köra om föraren framför som inte vill ge sig, snurrar hon återigen på samma ställe som tidigare. Tyvärr slutade hon på 22:a plats. Men vi åkte ned till Klippan för att lära oss och med tanke på att hon suttit i karten endast tre dagarna nu när tävlingen är slut och att hennes tid i finalen hade räckt till topp tio i första tävlingen för året, dessutom nere i södra Sverige är verkligen grymt.
 
Nu är jag i alla fall hemma i ett regnigt och kallt Luleå, men en massa snö utanför fönstret, inte kul. Inte för att Klippan heller var varmt men varmare i alla fall.
 
 
norrbotten emmish

ha en bra måndag =)

kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress