20 augusti 2017

Helgen

Min vardag

Och så var denna helg snart över.
 
Inledde den med att äta skaldjur på fredagskvällen, och det var så himla gott. Vi satt och åt i över en timme innan alla var alldeles för mätta för att ens orka röra på sig sedan. Resten av kvällen spenderade vi framför en rymdfilm som var sådär enligt mig, jag är ju inget stort fan av rymdfilmer överhuvudtaget från första början så. 
Igår (lördag) pluggade jag och Andreas lite under förmiddagen, eller det var nog mest han som pluggade och jag kollade mest på mina uppgifter. När han for hem hjälpte jag Jossan med att förbereda inför hennes 18-års fest innan resten av familjen inklusive jag begav oss till Boden och Andreas familj för att äta middag och spendera resten av kvällen där.
 
Nu är planen att jag ska ta och plugga ett tag innan jag ska jobba senare under eftermiddagen.

17 augusti 2017

Torsdag

Min vardag

Klockan närmar sig sex och kvällen är på ingång, det är fortfarande hyfsat varmt ute och man känner att den sista sommardagen närmar sig. Vissa dagar är det höst i luften och idag är det lite varmt men ändå inte sommarvarmt. Haha. Svårt att förklara men vädret idag har ändå var helt okej om man så säger, har dock suttit inne större delen av dagen och pluggat, under eftermiddagen kom Andreas hit och vi for ut och sprang en sväng tillsammans. Men gud vad tungt det var idag, vet inte riktigt vad det var men fanns ingen ork alls efter den första kilometern, tungt att andas, ben som inte orkade springa. Var en tung dag så att säga.
 
Igår var jag hos Lennart en sväng och fixade åt honom, han hade vilodag så det fick bli lite pyssel och sedan tog vi oss en promenad. Dock blåste det väldigt mycket och Lennart blev rädd för typ allt, knäpp häst ibland.