2 december 2017

Juklappspanik

Min vardag

Börjar känna lite små stress inför julen då jag inte vet vad jag ska köpa till alla, det är redan första advent imorgon och jag har köpt en enda julklapp. Inte okej, borde åtminstone ha en plan men det har jag icke. 
 
Jag och Andreas hann i alla fall med en liten sväng på stan här i Boden idag efter att vi dammsugit och skurat hela deras hus eftersom att de fick nya tapeter i vardagsrummet tidigare i veckan vilket gjorde att golvet var lite smutsigt. Dock är ju inte stan så stor så att säga, men vi skulle egentligen bara in på en klädaffär för att kolla på någon tröja till Andreas vilket vi lyckades med, duktigt. Trodde dock inte att han skulle gilla det jag hittade åt honom men det gjorde han så det var roligt. Själv sprang jag in på H&M en sväng men det är så mycket kläder på en så liten yta här så det blir bara rörigt. 
Igårkväll åt jag, Andreas och Jessica kinamat tillsammans innan vi gick på premiären av Solsidan. Den var bra, men inte lika rolig som jag trodde att den skulle vara, det fanns en del allvar inblandat också, men helt klart sevärd.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress