28 februari 2017

Bana på schemat

Träning videor

Ikväll var det hoppträning med Lennart och det stod banhoppning på schemat. Vi hade med olika linjer, två kombination och en trippelbarr bland annat.
 
Under uppvärmingen kändes han nästan lite små seg men inget jag oroade mig över, sedan skulle vi hoppa i ström på ett räcke och då blev det lite kaos och Lennart blev stressad. Därför blev det inte sådär jätte bra språng, dock var hindret inte så högt men ändå. Sedan hoppade vi en linje med räcke och oxer som vi sedan byggde upp till trippelbarr. Till en början skulle vi ha sex galoppsprång däremellan för att känna att vi har kontroll och sedan låta de rulla på och komma på fem galoppsprång. Det gick faktiskt väldigt bra, fick rida om på fem en gång för att han fortfarande var lite väl tillbaka men annars var det bra.
 
Vi hoppade sedan en båge med oxer, oxer och första gången var helt ok men sedan gick det lite sämre och jag fastnade i det gamla yttertygeln och han blev som aldrig rak till nästa hinder. Fick hoppa om den några gånger tills det blev godkänt. Efter det var det dags att hoppa bana, det blev totalt tio hinder under första banan som låg på 90-100cm. Och den rundan var faktiskt väldigt bra, kanske något hastigt in i kombinationen åt ena hållet men annars bra. När vi sedan höjde upp det till 100-110 försökte jag lägga upp en bra galopp men det blev bara pannkaka. Ett extra språng in i kombinationen åt andra hållet vilket ledde till att det blev två språng där inne. Löste det ändå hyfsat mot slutet med nummer 1, 6a och 6b var inte alls bra. Fy skäms.
 
Fick komma en gång till och försökte verkligen skärpa till mig, men icket. Rivning på första hindret så det var bara att börja om, och då blev det en kanon runda. Super nöjd. Synd bara att det måste ta några rundor innan jag rider bra.
 
 

28 februari 2017

Less på garderoben?

Min vardagPastel Pink! - Vårkänslor i luften
 
Armband | Trenchcoat | Top | Sneakers | Jeans | Väska
 
Sponsrat inlägg

Less på garderoben såhär när det börjar närma sig våren? Varför inte klicka in på någon av dessa våriga kläder och uppdatera garderoben? Den svarta enkla toppen som passar under en kofta/kavaj under våren och när sommaren närmar sig klarar mig sig utan någonting över. Och de snygga air max thea, som är något av en favorit när det kommer till sneakers hos mig. Ljusa och härliga färger blandat med en mörk topp. Snyggt.

28 februari 2017

Tisdagsmorgon

Min vardag

God morgon på er, har just avklarat en dugga (typ en miniquiz på tio frågor) trodde inte jag skulle klara den men fick faktiskt hela åtta rätt. Yey. Nu ska jag dricka en kopp te innan jag beger mig till skolan för föreläsning och sedan rapport skrivande med min grupp. Det börjar närma sig slutskedet på rapporten och det känns verkligen så himla skönt. Som vi har slitit och igår skulle jag komma på ett sätt att rita grafer, det tog ett tag men jag tror att reslutatet blev rätt hyfsat bra ändå så jag är nöjd. 
 
Ikväll är det hoppträning på schemat, får se vad det blir idag eftersom att det var lite mer lydnad förra veckan. Ska i alla fall dit och bygga fram 17.45 och sedan ska jag rida 18.45 i andra gruppen. Blir kul. Dags att dricka upp teet och göra någonting åt mitt hemska hår.
 
Ha en bra dag!