Jag uppskattar verkligen god mat och de två senaste middagarna har verkligen levererat.


30 juli 2017

Lördag

Min vardag

Första riktiga dagen i New York, vaknade rätt tidigt men vi låg kvar i sängen till nio då det var Formel 1 kval tills dess. Sedan gick vi och åt frukost och försökte styra upp denna dagen lite grann. 


Det blev lite shopping, eller åtminstone så var vi i shoppingcenter. Ett besök på Macys och ett besök på Bloomingdales där jag föredrog Macys även om jag inte köpte något. Däremot köpte jag ett berlock till mitt Pandora armband på Bloomingdales som föreställde frihetsgudinnan. Fick åtminstone med mig en T-shirt från Abercrombie & Fitch när vi gick på fifth avenue. 

Imorgon ska vi åka och kolla på frihetsgudinnan och avsluta kvällen på en musikal. 

29 juli 2017

Fredag

Min vardag

Landade vid två tiden här i New York, sedan stod vi i kö till passkontrollen en timme. Efter det åkte vi bil från Newark till New York som tog lite mer än en timme på grund av alla köer, förstår inte hur folk vågar köra bil här. Helt galet vad tajt det är. Kom till hotellet vid fem och checkade in, bor på våning 42 på Times square. 


Nu har vi just kommit tillbaka till hotellet efter att ha ätit middag på Hardrock café. Känner att det är dags att borsta tänderna då ögonlocken börjar bli tunga.