29 juni 2017

Torsdag

Min vardag

Igår kom vi fram till banan väldigt sent och åt väl middag där vid tio tiden. Idag har vi mest gått omkring och kollat läget, helt galet mycket folk och en annan del av campingen består av festande. De har med sig stora soffor som de sitter i utanför sina husvagnar, stora ljudanläggningar med alldeles för högt ljud i. Haha. Tur att vi bor på en annan del av detta.Kan man vara världens sämsta packare? Haha. I alla fall när det gäller att packa kläder när man ska åka bort någonstans. Packar typ alltid i sista sekunden nuför tiden och har ändå inte med mig någonting typ. 
 
Min väska är packad till viss del, jag har kläder så att jag klarar mig det enda jag behöver packa ned imorgon är necessären som står på toaletten. Kommer säkert slänga ned någon tröja där när jag håller på att stänga väskan men sånt är livet. Vi åker i alla fall med 9.55 planet så jag har tid på mig att förbereda mig på morgonen om jag skulle komma på att jag glömt någonting.
 
Idag har jag i alla fall tagot fram alla kläder på förmiddagen, sedan gjorde jag våfflor till hela familjen minus Cilla till lunch vilket var väldigt gott. Sedan tog jag det lugnt ett tag medan det var några byggarbetare som höll på med fjärrvärmen och levde om i tvättstugan. Eftermiddagen bestod sedan av fem timmars jobb på Max innan jag blev upphämtad och hann se andra halvlek av Jossans fotbollsmatch som de tyvärr förlorade. Galna motståndare så min lilla Jossi är skadad nu... 
 
Nu börjar det vara dags att sova så att man är någorlunda pigg imorrn, fast jag kan sova typ halva dagen då vi ska åka husbil i flera timmar, men ändå, man ska orka upp på morgonen också.
Varför ska det regna varendaste dag? Blir galen. Hatar regn.
 
Sitter i alla fall vid köksbordet och har ätit frukost i lugn och ro, bläddrat igenom dagens tidning och så vidare. Idag måste jag packa, vi åker imorgon före tio och jag har inte ens öppnat resväskan. Vet i alla fall att jag behöver en regnjacka och ett par stövlar med mig, man kanske skulle nöja sig så? Haha. Ne måste packa mycket, speciellt om man blir blöt för då måste man kunna byta om för att inte bli ännu sjukare än vad man redan är. Blir så less att jag aldrig kan bli frisk, fortfarande så känner jag av halsen på kvällar och mornar... 
 
Nu ska jag fortsätta vara arg på vädret och sedan får jag ta tag i denna regniga tisdag.