Åh, är så himla nöjd över kvällens träning. 
 
Detta hoppade vi:
I början när vi värmde upp kändes han väldigt seg men det var som bortblåst när vi hade hoppat några språng. Då fick jag hålla tillbaka honom då han drog jätte mycket mot hindrena. Men fick ändå kontroll på honom. Vi hoppade fram på ett räcke (hinder 2) sedan hoppade vi hinder 1 fast som ett räcke åt andra hållet. Sedan hoppade vi båge med hinder 2 och 1 och där fick jag försöka hitta rätt distans och känna att jag kunde rida till hindret och inte bara sitta och hålla tillbaka honom. Vi avslutade uppvärmningen med att hoppa trippelbarr, tre galoppsprång och räcke och det kändes också bra.
 
Sedan hoppade vi hela banan och skulle hoppa den två gånger på valfri höjd, tänkte först hoppa den på 1meter för att han brukar vara lite ofokuserad ibland. Men hoppade den på 110cm istället och tänkte att om dte går dåligt får jag helt enkelt hoppa den igen bara. Men det gick verkligen super bra, han kom kanske lite, lite nära på tvåan och slog i ettan för att han inte insåg att hindrena var högre men det var verkligen en toppen runda. Bra rytm, bra galopp, ja, jag var super nöjd när vi hade hoppat sista hindret.

31 maj 2017

Onsdag

Min vardag

Det ständiga plugget fortsätter och kanske 1 % smartare än vad jag var igår, kanske haha. Har suttit här vid köksbordet och försökt göra lite uppgifter till och från. Det är tungt men två dagar till tenta nu.
 
Ikväll är det hoppträning på schemat och vi ska hoppa en kortare bana för att känna av hur det känns inför helgen. Känns som att det händer så himla mycket nu på samma gång, kaos i hjärnan. Men livet kommer kännas så mycket roligare efter fredagen, gud vad jag längtar. Den sista läsperioden har varit den segaste på länge, samtidigt som den har varit väldigt svår också. Nu ska jag plugga en stund till innan det är dags för middag och sedan bär det av mot stallet där jag lär spendera några timmar för att börja förbereda inför helgen sen.

30 maj 2017

Ansiktskoll

Min vardag

God kväll, solen skiner och det ser faktiskt riktigt härligt ut utomhus även om temperaturen inte riktigt visare detsamma. Min dag har bestått av plugg, vila hjärna, plugg och sedan for jag in till stan med mamma för att gå på en konsultation angående mitt förfärligt finniga ansiktet. Hon som kollade mig trodde att min hud var för torr så jag köpte en ansiktskräm, inte det billigaste direkt men jag hoppas verkligen att det funkar. 
Sedan skjutsade mamma mig till jobbet och jag jobbade några timmar innan jag fick hämtning. Nu har jag försökt läsa igenom lite grann igen för att hålla minnet färskt men måste verkligen lägga i en växel nu. Saker jag trodde skulle vara omöjliga har ändå åkt in ganska bra i huvudet så det är väl bara resten nu.