30 november 2017

Torsdagskväll

Min vardag

God kväll, har just kommit ut ur duschen och sitter nu bredvid Andreas vid deras köksbord och kollar runt på lite olika bloggar. 
 
Igår var jag på möte och middag med Bodens Tävlingsryttare, klubben som jag tävlar för. Det bjöds på tacos, en hel del hästprat och även lite information om vad som kommer att hända nästa år. Trevligt var det i alla fall, plus att vi fick välja oss en mössa och jag valde en rosa, hihi. 
Denna torsdag har jag spenderat på skolan, dock inte lika många timmar som tidigare i veckan men kände att det inte riktigt kommer ut något vettigt ur min hjärna längre så vi behöver få lite feedback från både studenter och vår handledare. Därför blir det nu inge mer rapportskrivande denna vecka, vilket ändå känns ganska skönt, istället ska vi läsa igenom en annan grupps rapport.
 
Efter skolan åkte jag till stallet och red Lennart en sväng i ridhuset, till en början var han ganska stel men efter att vi värmt upp i alla gångarter och jag började jobba honom i galoppen så lossnade det lite grann i alla fall. Imorrn är planen att ta oss ut i skogen om det inte är snöstorm eller något sådant, haha. 
 

28 november 2017

Veckoplanering

Min vardag

Vad ska man ens skriva om när det inte händer sådär jätte mycket för stunden?
 
Måndag: Dugga (litet prov), seminarium, rapportskrivning 
Tisdag: Seminarium ("stämningsansökan" i domstol), rapportskrivning
Onsdag: Rapportskrivning, middag och möte med ridklubben (Bodens Tävlingsryttare)
Torsdag: Eventuellt rapportskrivande, stallet
Fredag: Stallet, middag och bio med Andreas och Jessica
Lördag: Kanske andas ut en sekund eller två, blir nog lite skidor på tv
Söndag: Skidor på tv och eventuellt lite träning för min egna kropp
 
Dock kommer det bli jätte kallt de kommande dagarna, med start nu, så min bil lär knappast starta om jag inte har motorvärmare. Får se hur jag löser alla turer till Boden denna vecka, någon natt stannar jag nog där åtminstone.

26 november 2017

Barndop

Min vardag

Söndag och sista helgen i november, gud vad tiden flyger förbi känner jag, snart är det jul och jag längtar inte. Vet inte varför men känner mig lite anti mot julen, har börjat göra det de senaste åren, känns bara jobbigt på något sätt. 
 
Idag har jag i alla fall varit på barndop i kyrkan tillsammans med Andreas familj, det var deras kusins barn som döptes till Jon Levi Sebastian. As cool och lugn baby endast fyra månader gammal, men hur söt som helst. Sen stannade vi och fikade och pratade lite med deras släkt och nu sitter jag här hemma igen och är proppmätt av all smörgåstårta och vanlig tårta, kanske inte skulle ha ätit så mycket, haha. 
 
Ska ta och läsa igenom lite skolgrejer nu innan resten av familjen ska äta middag, men jag tror att jag skippar de hemmajgorda burgarna denna kväll.