11 november 2017

En kväll med Hanne

Min vardag

God morgon på er, solen skiner, det är lite fler minusgrader än vad de varit de senaste dagarna och jag sitter och laddar upp inför en jobblördag med att kolla på tiderna från rallycross träningarna nere i Sydafrika. Den ni ;-)
 
Igår eftermiddag/kväll for jag till Hanne i Boden och hängde med henne, vi började med en lång pratstund över en kopp te och några munkar. Gud vad vi hade mycket att prata om, tiden bara rusade förbi och helt plötsligt var klockan efter fem och vi insåg att vi kanske borde ta tag i det som vi faktiskt var tvungna att göra. Nämligen att packa ihop Kvedjas (hennes häst) saker, eftersom att hon var tvungen att flytta då hagkompisen inte ville stå kvar i stallet längre och hon inte får stå själv. 
Så vi spenderade någon timme i stallet innan magarna började kurra samt att det kändes väldigt kallt ute när vi sprang in och ut ur stallet. Vi for och köpte pizza för vi ville ha varm mat, plus att klockan närmade sig åtta, sedan fortsatte vi bara packa det sista och mocka boxen innan vi for hem och planade ut i hennes soffa framför en film. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress