31 oktober 2017

The lash effect

Min vardagKOLLAGE: The lash effect! Xbeauty
 
Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett
 
Sponsrat inlägg
 
Vem gillar inte att sminka sig och vara lite extra fin någon gång ibland, eller kanske varje dag? Xbeauty är en skönhetsbutik som erbjuder ett brett sortiment inom smink, hudvård och skönhet. Här hittar ni märken som Anastasia Beverly Hills, Xlash Cosmetics, Nyx, The Balm med flera. 

Nu får ni dessutom 100kr rabatt när ni köper varor för 400kr om ni använder koden LASHES
 
 

31 oktober 2017

Tisdag

Min vardag

Ni vet när man börjar skolan på hösten och tror att det ska bli en lugn och skön start? Så är det verkligen inte på universitetet. Man läser två kurser i åtta veckor och sedan direkt efter det börjar man på nya, så ingen rast och ingen ro. Kurserna som vi påbörjat nu är det väldigt hög arbetsbelastning i, dessutom är det grupparbeten så det kommer bli många kaffekoppar, en hel del huvudvärk men förhoppningsvis kommer det gå bra. 
 
Idag hade vi två föreläsningar och alldeles nyss fick jag ett mail av läraren att han hade glömt att gå igenom ett helt kapitel i boken så det måste jag kolla upp inför nästa föreläsning så att man inte hamnar efter det första man gör. Dock klantigt av honom kan jag tycka.
 
Annars händer det inte så mycket, igår lyckades jag ta mig till gymmet, har inte prioriterat det de senaste veckorna då det först var tävlingsvecka med Lennart och efter det tentavecka. Men nu tog jag mig tid i alla fall, dock gick det inge bra men det är en annan femma. Försöker att hjälpa till här hemma så mycket jag bara kan, hjälpa till att tvätta (känns som att vi har hur mycket kläder som helst) och hålla det någorlunda städat. Det slutar oftast med att det som är stökigast är mitt rum för dit går jag aldrig förutom när jag sover så det ser jag inte, haha. 
 

30 oktober 2017

Fullt schema

Min vardag

Ber om ursäkt för min frånvaro här, men i fredags skrev jag denna periods sista tenta vilket gör att jag kan andas ut i några veckor nu, åtminstone från tentor. Idag drar nya kurser igång och det är hur mycket som helst som ska göras, flera projektarbeten, diverse inlämningar så det är ingen viloperiod direkt. Men fördelen är att jag slipper sitta och memorera saker, nu kan jag bara skriva och dessutom göra det i grupp, vilket jag föredrar. 
 
Har spenderat hela helgen med Andreas, och någon timme på jobbet i lördags, måste försöka jobba lite då och då, blir väl egentligen för lite jobb men skolan tar rätt så mycket energi i vissa perioder och en del helger måste man få göra någonting annat. Snart ska jag ta och hänga tvätten och få lite mat i magen innan det är dags att bege sig mot skolan och veckans första föreläsning.