22 september 2017

Höstbilder

Fotografi

Hade tråkigt hemma så jag tvingade Cilla att följa med mig ut för att bli fotograferad.
 
 
 

21 september 2017

Hoppträning

Träning

Detta hoppade vi igår på träningen och vi började med att hoppa på volt med bommarna och räcket på den högra långsidan. Till en början var det väldigt okontrollerat eller vad man ska kalla det, han kom dessutom fel på räcket hela tiden även om det bara var ett större galoppsprång. Men sedan försökte jag fokusera extra mycket på vägen mellan bommarna där det skulle vara sex jämna galoppsprång för att sedan fokusera på vägen mellan bom, hinder och bom. Fick rida ganska många varv så innan vi ens hade bytt varv kände jag mig helt slut (kan bero på att jag inte tränat på 2v när jag varit sjuk). Andra varvet var vänster varv där han gärna skjuter ut bogen så vi hoppade inte mitt på räcket i början, sedan fokuserade jag extra mycket på det och till slut blev vi godkända. Haha.
 
Sedan hoppade vi medellinjen med ett galoppsprång emellan, vände halv igenom och red över bommen för att byta galopp och komma på medellinjen igen. Första rundan höll jag tillbaka för mycket plus att det blev lite obalans på medellinjen, men allt eftersom träningen gick försökte jag vara tydlig med vilken galopp han skulle landa i och så vidare. Hoppade sedan vänstra långsidan med oxer, oxer, där fick vi välja mellan fyra eller fem galoppsprång i början och jag valde fyra för att jag ville få fram han lite. Dock blev det väldigt långt när hindrena var så små men det gick ändå bra, när vi sedan kom på fem galoppsprång fick jag hålla tillbaka ganska mycket för att han var van att gå på ett mindre. 
 
La ihop allt till en bana sen som finns att se på instagram: (som tydligen bara går att se om man är inloggad...)
Vi red den två gånger och första gången var jag lite för tuff, vilket händer ganska ofta så han gick på fyra istället för fem galoppsprång mellan bom och oxer och fick hoppa av stort. Men det rättade vi till inför den här rundan som ändå är helt okej.

21 september 2017

Första läppstiftet

Min vardag

Igår slutade vi skolan lite tidigare än planerat och jag hade hoppträning på kvällen men ingen bil, så jag och Jessica beslutade oss för att ta en lunch bara hon och jag på stan. Blev en Foccacia med currykyckling på, tycker att den är så himla god, sedan satt vi kvar där i typ en timme och pratade om allt mellan himmel och jord, var verkligen super trevligt.
Sedan hade Jessica en plan på att köpa ett läppstift så vi gick runt i lite affärer men tyckte inte att vi hittade något plus att jag vet att om man går till Make up store så får man bra hjälp, så dit promenerade vi och det slutade med att hon kom ut med inte bara ett, utan två läppstift. Dessutom blev jag lite sugen på ett när vi ändå var där så efter x antal läppstifts provningar hittade jag ett som jag gillade, så därmed har jag köpt mitt första läppstift, är det vuxenpoäng då? Haha. 
 
När vi var färdiga åkte vi till Boden och fortsatte prata där ett tag innan jag promenerade till stallet i det kyliga höstvädret.