Lovade att jag skulle kika in här senare idag och även om det kanske blev lite senare än planerat så är jag åtminstone här nu.
 
Liten update från tävlingen i Göteborg, träningen under fredagen gick bättre och bättre och under sista passet var hon bara tre tiondelar efter den snabbaste. Något som jag tyckte var väldigt bra inför söndagen. Dock så fanns farten inte alls där under söndagen, warm up på morgonen var inget att hänga i julgranen men under tidskörningen gick det ändå helt okej, blev en 24:e plats totalt av 35 startande. Första heatet gick också bra, startade 16:onde och kom i mål som 14:onde. Andra heatet blev mindre bra, starten var inte alls bra och hon var ut som en av de sista ur andra kurvan, farten fanns inte heller riktigt där så hon kom i mål som 17:onde. I förfinalen var hon med i en liten krasch i starten som gjorde att hon slog i armbågen (som hon fortfarande har väldigt ont i) och det gjorde så ont att hon tappade två sekunder de första varven innan hon kom igång igen och körde in på en 29:onde plats. Finalen blev ändå bättre trots den lilla skadan, hon körde på så gott hon kunde och kom i mål som 21:a. 
 
Vi visste redan när vi åkte ned att det skulle bli en väldigt tuff tävling, och när det gick så bra på fredagen steg förväntningarna kanske lite. Men nu har vi lärt oss ännu mer och till helgen åker hon till Kalmar och kör, dock utan mig denna gång.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress