Det är nästan tur att det är lång helg eftersom att den här helgen redan är över, fast kommande vecka väntas bara en föreläsning så det känns ändå helt okej. Men har en hel del juridikuppgifter att försöka lösa så får försöka ta tag i det så småningom, jag är i alla fall klar med statistikavsnittet för den här veckan så den är inte prioriterad just nu. Fokuset låg på statistiken hela den här veckan så känns skönt att ta en paus från det nu en stund, höll på att bli galen på den där ett tag men nu kan jag andas ut.
 
Däremot så har jag ingen röst sedan i fredags, vart den försvann har jag ingen aning om så jag vet inte riktigt vart jag ska leta efter den heller ;-) Annars så rullar livet på som vanligt, imorgon är det Valborg och Andreas morfar fyller år så vi ska fira honom men mer spännande än så blir det inte. Förhoppningsvis kommer rösten tillbaka och om inte annat så får jag försöka vara tyst ännu mer än vad jag redan är. 

26 april 2018

Morgonshopping

Min vardag

Var lite wild and crazy imorse om jag får kalla det så, klev nämligen upp halv sju och befann mig på stan en timme senare. Hanne frågade nämligen igår om vi inte skulle gå på "morgonshopping", ni kanske bara har hört talas som "kvällsöppet" och så vidare, men nu var det så att butikerna i stan öppnade halv åtta imorse och Hanne lovade att bjuda på frukost om jag hakade på.
 
Sagt och gjort, halv åtta mötte jag upp Hanne och vi påbörjade vår shoppingrunda. Fick med mig en foundation (visste ni att jag inte ägde en?) haha, sedan var det nära att ett par nya skor fick följa med hem men jag stoppade mig innan jag ens bad om att få prova den andra skon, istället köpte jag ett par vita skosnören till mina sneakers vars skosnören inte längre var vita. Ja, det var det, vi hann även med en frukost och avslutade med en fika, mycket mat är bra för magen ;-)