25 april 2018

Poff - sa det

Min vardag

Som vanligt känns det som att tiden bara springer ifrån mig, varför är det så ibland? Att helt plötsligt har en dag bara försvunnit utan att man egentligen har hunnit göra någonting, kanske är därför jag får magkatarr när jag väl hinner göra något. Alltså när det inte är en massa saker på universitet som ska göras, utan bara en massa saker hemma som ändå får tiden att gå men inte på samma sätt.
 
De senaste två dagarna har jag spenderat framför en dator, och tiden har bara flugit förbi och uppgiften är fortfarande inte inlämnad. Dessutom är det roligt när man frågar läraren som säger att det står i boken men när han själv läser just det avsnittet inser han att det knappt står något överhuvudtaget, yey. Man får gråa hår av att tänka under dessa laborationstillfällen, nu ska bara en rapport skrivas, ännu roligare. Men det ska göras, hur jobbigt det än är, tur som är så har min mage börjat samarbeta efter att ha varit min ovän sedan förra torsdagen. Dock sitter halsbrännan kvar men den lättar väl också så småningom.
 
Eftermiddagen ska spenderas med en hel del plugg, ska nog slå på lite musik i bakgrunden för att kunna slappna av på ett annat sätt, har skapat min egen lilla plugglista på Spotify! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress