God morgon på er, en riktigt kall torsdag idag, imorse visade termometern på minus 27 grader, brrrr. Igårkväll var jag hemma hos Malin med Jessica och Jenny och lagade mat, det blev en sallad med lite allt möjligt i - avokado, chevréost, seranoskinka, granatäpple, melon, sötpotatis och en hel del annat. Gott var det i alla fall.
 
Idag är det fullt på schemat, inte ofta det händer känns det som men ibland så, ska börja med att åka till gymmet innan lunch och röra på mig lite, känns dock inte sådär super lockande men det måste göras. Sedan väntar en föreläsning på universitetet i juridik innan jag ska avverka lite över fyra timmar på jobbet. Som sagt - fullt upp, tur att man åtminstone fick sovmorgon. Imorgon bär det av mot Åsele där Andreas och Jessica ska köra IS-racing med sina rallycrossbilar, de slår lite i underläge med tanke på att de flesta andra har dubbelt så mycket motor som de så det blir spännande att se vad som händer under lördagen. Vi kommer att sova i husbilen och åker hem på söndagförmiddag istället för att stressa hem på lördagkväll efter tävlingens slut.
Frukosten idag, fil med müsli
Lennart var som väntat en aningen taggad, dock kontrollerbar och var bara i luften en gång och jag satt kvar. Dock ville han gärna landa i korsgalopp och hålla på byta galopp om vartannat och var väldigt hög i nacken och hoppade inte igenom med hela kroppen som han gjorde för två veckor sedan. Men så är det när det är kallt ute. Han kastar sig gärna över hindret och galopperar jämfota känns det som. Trots detta fick vi i alla fall till avstånden någorlunda bra och i slutet fick vi faktiskt en väldigt bra runda, synd bara att det tar hundra språng att få fyra bra för att det är kallt ute. 
 
Sen har jag som sagt inte den bästa dagen heller, som att jag har ångest eller något, tryck över bröstet och svårt att andas, tårar som trycker på så fort jag tänker på hur jag känner mig. En dålig dag helt enkelt... Hoppas på att kunna somna snart och vakna upp gladare imorgon!