30 juli 2018

Sansa

Min vardag

Jag kanske har glömt berätta att vi har fått en ny familjemedlem denna månad, Sansa heter hon och är en Bichon havanais. Dessutom är hon allergivänlig vilket är perfekt för mig som är allergisk mot hundar och katter!
Igår gjorde hon debut på gokartbanan när det var "tävling" och en aningen mer folk än vad det var senast när hon var på banan en onsdagskväll.
 
God morgon på er, himlen är grå och det känns som att regnet snart är påväg. Jag och mamma sitter här vid köksbordet och har just druckit en kopp kaffe tillsammans, vi tänkte snart bege oss ut mot gokartbanan där det pågår klubbtävling under förmiddagen. 
 
Igårkväll var Andreas familj här på middag och det serverades Paella, perfekt sommarmat då det är mättande men samtidigt väldigt fräscht. Kommer så väl ihåg när vi åt det i Spanien första gången för många, många år sedan (tror att jag börjar bli lite gammal nu ;-). Annars händer det inte så mycket, imorgon är det dags för jobb igen men innan dess ska jag försöka vila upp mig, min rygg har tagit en del stryk av att dra igång flera hundra kartar i veckan så tidigare under veckan försökte jag dra igång med vänster armen, lättare sagt än gjort men det gick det också.
 
Nu ska jag ta och hoppa i lite bättre kläder än morgonrocken jag har på mig för tillfället, och ja, det är faktiskt tillräckligt "kallt" för att ha på sig en fluffig morgonrock denna morgon!

26 juli 2018

Morgonrutin

Min vardag

Har ni samma morgonrutin på sommaren som resten av året? För det har inte jag, speciellt inte nu när det har varit så himla varmt ute de senaste veckorna. Sen under sommaren så är ju hela familjen hemma även under veckorna och inte bara under helgerna vilket gör att man gärna umgås med dem också. 
 
När det är skola och jag börjar lite senare brukar jag äta frukost och läsa tidningen innan jag sätter mig med en kopp kaffe framför datorn och läser lite bloggar i lugn och ro. Tycker det är ett mysigt sätt att starta dagen på och man får ta allt i sin egna takt. Men tycker även det är mysigt nu på sommaren att sitta och äta frukost med hela familjen. 
 
Det finns ju personer som gärna tränar det första de gör på morgonen men min kropp funkar inte riktigt så, det enda jag kan göra på morgonen är i så fall att rida och då tar det något varv innan kroppen har kommit igång. Men det kanske är en vanesak i sig också, vem vet. Vanligtvis tränar jag gärna efter lunchtid för då är kroppen igång.