Midsommar är över, betyder det att halva sommaren redan har passerat då? Hoppas verkligen inte det, för nu ser det ut att bli någorlunda bra väder de kommande dagarna. 
 
Imorgon inleds en fullspäckad vecka, med allt från jobb till funktionärsuppdrag till gokart SM nere i Skåne. Ska jobba i princip varje dag och söndagen kommer att spenderas nere i Skåne, tur som är får man pengar för att jobba och det är väl inte allt för ansträngande heller. Har dessutom dragit på mig en ordentlig förkylning som resten av min familj, Jossan har lunginflammtion och mamma går omkring och har feber, yey. Inte direkt en sådan sommar man vill ha, dessutom var Andreas förkyld förra veckan och sedan blev hans mamma sjuk och även Jessica så det är tydligen något som alla ska ha innan vi får vara pigga och krya (förhoppningsvis). 
 
Nu ska jag äta Pokebowl, tror jag det heter, och förhoppningsvis få i mig lite nyttigheter haha. 
Andreas får stå för dagens bild
Hade jag fått välja hade jag haft midsommarafton idag då solen skiner och det faktiskt är ganska varmt ute, men nu får jag inte välja och midsommar är imorgon då det ska regna hela dagen lång och vara kallt. Usch, inte alls kul.
 
Istället tänkte jag bjuda på några bilder från gårdagskvällen ute på gokartbanan, alla bilder har ett liknande ljus i sig eftersom att solen var påväg att gå ned men tycker ändå att de blev rätt så mysiga. Så imorgon när regnet faller från himlen tänker jag kolla tillbaka på dessa bilder och glädjas åt att vi åtminstone fick någon fin kväll denna sommar.
 
Varför känns det som att man hade rätt när man sa att sommaren var där i slutet av maj? Varför känns det som att det återigen kommer bli en kall sommar?
 
Kanske för att det regnar ute, kanske för att det är kallt ute, kanske för att det bara är allmänt dåligt väder på dagarna. De senaste tre dagarna har jag sett så himla mycket regn falla från himlen, men efter regn kommer solsken eller hur?
 
Planen för denna dag är väldigt oklar, ska se vad som behöver göras här hemma. Ikväll ska jag åka till Lennart en sväng och mysa med honom för att sedan ha kvällsjour i stallet. Det känns dock som att det enda jag hittills har gjort i "sommar" är att städa här hemma, men förhoppningsvis blir det bättre väder någon gång så att man får njuta lite av att vara ledig, när man väl är ledig, haha. 
 
Dags att ta tag i denna dag, diskmaskinen står näst på tur ;-)