30 mars 2018

Silverstone

Min vardag

England bjuder på regn, är ni förvånande? Inte jag, lite surt bara att det är strålande sol hemma. Tur att Andreas och Jessica kan köra snabbt oavsett underlag ;-)
(null)

(null)

(null)
Kvällens förrätt fick bestå av pilgrimsmusslor, super gott!
(null)
Och till varmrätt blev det en risotto med hummer.
God morgon på er, jag befinner mig i loungen på Arlanda och har suttit här i snart två timmar redan, tur som är så har det gått väldigt fort och nu är det bara en timme kvar till boarding och innan dess måste jag ha passerat passkontrollen och så vidare, alltså måste jag börja röra på mig snart. 
 
Min plan imorse gick 6.05 så klev upp före fem någon gång, känner att denna dag kommer bli väldigt lång eftersom att jag klev upp (03.40) Engelsk tid, haha. Får försöka sova på nästa flyg, lyckades inte med det på första flyget då jag är en person som när jag väl har klivit upp har väldigt svårt att somna om igen. Men har försökt göra bort lite plugg nu under morgonen, dock var väl inte motivationen den bästa men tiden sprang ju som sagt förbi så det var väl bra i alla fall. Kommer landa i England kring 13 lokaltid så hela dagen är fortfarande kvar, får se vad resten av Bäckman familjen planerat för dagen, om vi åker direkt till Silverstone som ligger drygt två timmar utanför London där jag landar. 
 
Nu ska jag ta och börja knata, tur som är har jag redan gått halvvägs och har väl bara 40 gater att passera innan jag är framme ;-) 
Veckan rullar på, men jag tror att min kropp inte verkar vilja att tiden går för den har blivit så himla trött helt plötsligt, orkar inte riktigt ta tag i saker känner jag. Inte bra. Borde börja packa till England eftersom att planet går 06.05 på torsdagsmorgon men det har jag inte heller börjat med, gillar nämligen att börja packa i tid för då hinner man glömma något men ändå få med sig det ;-) 
 
Annars har jag varit på universitetet en sväng idag, försökte lära mig lite om skadestånd och så vidare, den där lagboken är tjock och innehåller alldeles för mycket saker för min lilla hjärna. Haha. Tänkte försöka ta tag i livet nu i eftermiddag, drack just en kopp kaffe så man får hoppas att man vaknar till liv så småningom.
 
Hoppas att er vecka har börjat bra och att ni är piggare än mig!