Imorgon skrivs den sista tentan för denna period, fram tills dess är livet inte speciellt intressant, lovar att försöka skriva mer intressanta saker här från och med nästa vecka. Ska försöka hinna andas också då, tror att jag kanske har glömt bort det allt för ofta ibland, blodtrycket är tydligen inte sådär jätte bra, hjärtat slår för många slag och så vidare, men jag mår bra, egentligen är det inge fel på mig för jag är lycklig
 
Andreas är i England och förbereder sig inför helgens tävling, känns konstigt att inte vara där på plats och se och höra allt som händer både på och utanför banan. Men har faktiskt hopptävling på söndag, sen hur det kommer gå då vi inte har hoppat speciellt mycket senaste tiden är en annan femma men det blir nog bra, skönt att få göra något man blir lycklig av i alla fall. 
 
Nu ska jag åka till apoteket och hämta ut lite medicin, tömma returen (som blir full på två sekunder 🙃), sedan ska jag bläddra lite i lagboken för att hålla minnet av hur den fungerar färskt inför morgondagen.
 
 
Som vanlig rusar tiden förbi och ibland känner jag inte riktigt att det finns något roligt att skriva om kl 23 en tisdagkväll, även om jag varit i stallet hela kvällen. Därav väntade jag med att skriva fram till nu.
 
Gårdagen spenderades framför plugget, jag kanske förstod mer än vad jag trodde att jag skulle göra så jag känner mig inte helt blåst även om det är en lång väg kvar. Bara jobbigt att det finns tre-fyra olika formler för samma typ av uppgift och man måste lära sig att hitta rätt...
Kvällen spenderade jag hos Lennart, hade kvällsjour så åkte dit på kvällen istället för under dagen som jag oftast annars gör. Karro och Elisabeth var i stallet och red ett pass på utebanan så vi gjorde de sällskap även om vi kanske hade behövt ta något språng inne i ridhuset egentligen. Men det var roligt att rida med andra för en gångs skull och inte bara rida själv i ridhuset. 
 
Idag har jag pluggat lite på morgonen och sen for jag och jobbade tre timmar, vilket kändes alldeles lagomt även om det inte är så länge. Var en del folk men när alla vet vad man ska göra så går det bra! Planen för resten av dagen är plugg, plugg och ännu mer plugg och förhoppningsvi lär jag mig något nytt denna kväll!
 
God morgon, måndag och pluggandet är i full gång sedan ett tag tillbaka, det är verkligen så himla mycket att hålla reda på. Så även om man har läst samma ämne i x antal veckor känns det som att man inte kan någonting, kan vara för att jag verkligen måste öva, öva och repetera varenda liten formel för att lära mig hur den ska användas. Och då spelar det ingen roll att jag har gjort fem miniprov utspritt under läsperioden för att lära mig, kan ändå ingenting förrän jag har "repeterat" om och om igen. 
 
En annan sak jag kom att tänka på när jag gjort mig en cappuccino, varför är cappuccino så mycket godare än en vanlig kaffe med mjölk? Är det för att i en cappuccino är det starkare kaffe (espresso) utspritt med skummad mjölk kanske, medan det i en kaffe är "vanligt" kaffe med en skvätt mjölk, för egentligen borde skummad mjölk smaka likadant som vanlig mjölk bara med en annan konsistens. Rätt fascinerande ändå när man börjar tänka på det.
 
Dags att återgå till statistik pluggande, musiklyssnande och kaffedrickande - fullt upp med andra ord ;-)
  (null)