På vintern när det är minus 30 grader, blir det oftast ännu kallare inne i ridhuset beroende på hur länge det har varit kallt och så vidare, nu när solen är framme blir det tvärtom, idag var det ungefär 12grader i luften men inne i ridhuset var det nog uppemot 25-30 grader. Galet varmt.
 
Jag och Lennart hade hela ridhuset för oss själva så vi passade på att ta fram några hinder och hoppa lite, det gick helt okej. Lennart var överlycklig och hade några glädjeskutt, tur som var så var jag beredd och kunde parera honom, men på själva hindret var han fin. Förhoppningsvis kan vi träna för Kicki kommande vecka, åker till Skottland nu på torsdag och missar därmed denna veckas träning som är på torsdagkväll, men det gör nog inte så mycket då vi ändå fick oss en del språng idag!
 
Snabbmockade hagen lite också innan jag planerade att åka hem, men då kom Jossan till stallet (hon som äger stallet), vilket gjorde att jag blev fast där en stund till och pratade med henne om allt från resor till flerdagars hopptävlingar (meeting). 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress