17 oktober 2018

Hem och vända

Min vardag

God kväll, vilken vecka det hittills har varit, känns som att den har gått hur fort som helst. Kom hem från England på måndag morgon, Andreas kom tvåa i första racet och fyra i andra och slutade därmed på en tredje plats i mästerskapet. Så duktig. Jessica slutade just efter på en fjärde plats! 
 
Men i alla fall nu har jag varit hem och vänt om man kan kalla det så, packat om väskan och haft lite smått panik över mina klädval. För imorgon åker vi nämligen till Barcelona! Sista racet för detta år och "mina" förare ska göra ett inhopp i finalen av TCR Europe som det kallas. Eftersom det är final är det även ett stort party för alla inplanerade på söndag, därav min panik över kläder. Var nämligen på stan med Jossan och Jessica efter skolan idag för att jag tyckte inte att jag hade något att ha på mig, så jag köpte en blazer för det var det bästa jag hitta men det slutade med att när jag kom hem så var min vanliga kavaj snyggare så det får bli den och en vit topp under. Haha. Tur att man kan lämna tillbaka saker. 
 
Har i alla fall krupit ned under täcket, ska väl varva ned lite och försöka tänka efter om jag har glömt något, förra helgen glömde jag hårborsten, haha. 
 
Under mina dagar hemma har jag i alla fall hunnit med en promenad med mamma och Sansa i måndagens fina höstväder, sedan har det tjatats om blåbärspaj i över en vecka så jag hoppas att de blev nöjda ;-) Har dessutom hunnit med att göra två redovisningar så nu är det tentaperiod som står näst på tur!
 
God morgon på er, fast ja, klockan i Sverige är lite mer än vad den är här i England. 
 
Pratade igår om att det skulle bli sen middag och den blev ännu senare än vad jag hade förutspått, för inte nog med att planet var 20 minuter sent. Så fick vi heller inte landa när vi väl kom fram på grund av att det var så mycket trafik (Andreas fick inte lyfta förrän 50 minuter sent igår morse från Arlanda på grund av samma sak). Allla vill tydligen flyga till London denna fredag. Men i alla fall, när vi väl satt oss i hyrbilen och börjat rulla så hamnar vi i en bilkö som tar 30 minuter, minst. Så den där middagen vid nio blev vid tio och det slutade med att det bara var jag och Andreas föräldrar som åt, alla andra gick och la sig. 
 
Idag är det i alla fall två träningar och ett kval på schemat, gick upp med Andreas och Jessica för att äta frukost imorse men ligger i sängen nu och bara tar det lugnt i väntan på att vi ska bege oss till banan i lagom tid för att hinna se första träningen som är klockan 11 lokal tid. 
 
Hoppas att ni får en bra lördag, kram!

12 oktober 2018

Check, check

Min vardag

Tenta √
Flyga till Stockholm √
Nu sitter jag och Jessica här i loungen på Arlanda och har suttit här i drygt två timmar, ätit lunch och finslipat på utformningen av en rapport. Dessutom har vi hunnit med att påbörja en powerpoint.
 
Vårt flyg till London är försenat 20 minuter, inte hela världen egentligen men bara lite små irriterande. När vi väl landar har vi två timmars bilfärd framför oss vilket leder till att vi kommer äta middag vid åtta ikväll (nio svensk tid). Stackars oss. Haha. Ne men nu ska vi börja röra oss mot passkontrollen, kanske kika i lite butiker påvägen dit.