Ännu en helg till samlingen och vad gör man inte bättre en helg än äter god mat? Inte för att maten jag äter under vardagarna är "dåliga" men det blir som någonting extra på helgerna.
 
I fredags åt vi detta hemma hos mig, linguinepasta med räkor, var väldigt fräscht och gott! Cilla klagar alltid på att när vi gör skaldjurspasta så blir det alltid samma även om vi försöker hitta på något nytt - kan vara för att just den pastan är MAGISK. Har aldrig ätit någon godare! Men detta kan få komma på andra plats ;-)
 
I lördags var vi på fika hos Andreas kusin som fyllde år, han hade just kommit hem från Syd Amerika där han varit i tre veckor och berättade om vilka hemska vägar som finns. Och vi som kan klaga på att våra vägar är dåliga, men det är ingenting jämfört med där borta. Sedan på kvällen åt vi middag i Boden och då fick vi denna fantastiska rätt serverad:
 
Lax med räkrisotto

28 september 2018

Full - tom - full

Min vardag

Äntligen fredag och helgen närmar sig med stormsteg! Inte för att jag har något spännande planerat direkt, ska jobba söndagkväll och fram tills dess ska jag nog bara försöka ta det lugnt. 
 
Lyckades ta mig till gymmet för första gången på alldeles för många månader i onsdags, det gick bra, bara det att jag hade ätit aioli innan så när kroppen och magen kände jag bara vitlökssmak och lukt. Haha, usch. När jag ändå kände att jag behöver röra på kroppen så har vi två megastora högar med jord på gården som ska skottas ut lite här och där så jag skottade och gick med x antal skottkärror igår efter skolan. Vilket känns i ryggen idag, ajaj, men tror bara att det är träningsvärk så ska väl försöka ta det lite lugnt och kanske inte skotta lika mycket de närmsta dagarna.
 
Idag har jag inga föreläsningar planerade, men är redan i full gång med att tvätta kläder (inne på andra maskinen nu), när stora delar av familjen kom hem i måndags fylldes tvättkorgarna och när jag börjat tvätta så fylldes de igen, haha. Typiskt när det gäller vår familj. Kommer ihåg när man var liten och mamma var den som tvättade och så hade hon just tvättat en specifik färg, då kom vi barn med en hel famn av just den färgen. 
 

25 september 2018

Case-vecka

Min vardag

Hemma och redan fullt ös, har väldigt mycket i skolan denna vecka eftersom vi har något som kallas case-vecka. Vilket innebär att söndag-onsdag är väldigt stressiga så man får ta de lediga stunder man har till att verkligen bara ta det lugnt och sitta ned. Borde nog egentligen träna lite också men känner att det får bli ett senare bekymmer denna vecka, idag är det skola till kl 18 ikväll och vi ska prata om samma sak i fem timmar. Fråga om jag är taggad, haha...
 
Har ni en stund över kan ni skåda mitt mästerverk, eller Andreas egentligen men jag filmade allt ;-)