För vi bara tränar och tränar jag och Andreas känns det som. Han är så himla duktig och springer hur långt som helst och jag känner mig som världens lataste människa som knappt springer några kilometer. Men, men så är det. Tur att båda inte är lika lata åtminstone. 
 
Idag började vi dagen med att äta frukost och sedan åt vi lite kladdkaka till efterrätt, hehe mycket gott. Sedan for vi till gymmet och var väl där i typ två timmar, körde styrke och lite kondition. Sist vi var där och tränade sprang Andreas till löpbandets motor slutade fungera, haha. Nu sitter jag i alla fall här och försöker ladda upp mammas film.
 
Ikväll ska jag och Andreas ha en riktig myskväll, först ska vi ut och äta tillsammans på en kinarestaurang och sedan ska vi gå och se den nya James Bond filmen. Jessica ville också se den med oss egentligen men hon är i Belgien och tävlar i helgen och eftersom att vi åker bort nästa helg allihopa så kan vi inte vänta på att alla ska vara hemma samtidigt för att se den... Men det blir i alla fall väldigt mysigt!