Klockan är egentligen lägg dags men jag är så full av energi just nu, för det första har jag verkligen haft en super rolig eftermiddag tillsammans med tjejerna från stallet, sedan fick jag avsluta kvällen med ett långt samtal med mitt hjärta som äntligen kommer hem imorgon.
 
For till Hanne vid tre tiden och sedan skjutsade Erik (Hannes kille) oss till sommarbetet där vi mötte upp en massa andra och fixade hästarna och begav oss sedan mot stallet. En skritttur som tog ungefär 1,5h, kan meddela att jag hade väldigt ont i rumpan efteråt, haha. Red Star och han skötte sig väldigt bra till en början, men i mitten av turen så kom han på att man inte ska gå genom vattenpölar för det är läskigt men lyckades övertala honom och sedan knatade han på genom alla andra. 
 
När vi kommit tillbaka till stallet släppte vi ut hästarna i hagen och sedan hjälptes jag, Alicia och Hanne åt att tvätta ur badkaren och fylla på nytt vatten i dem till hästarna så de hade fräscht dricksvatten. Innan det beslutade vi att åka till Max och äta middag tillsammans med några andra, det slutade med att vi satt där ute på uteserveringen i två timmar och pratade stall och hästar. Tänk att det finns så mycket att prata om, haha. Juste, en rolig sak som hände när vi skrittade på trottoaren bredvid bilvägen var att en taxichaufför tog upp telefonen och körde jätte sakta förbi medan han typ filmade/fotade när vi red där med 19 hästar på led, haha. Som att han aldrig sett något liknande, förmodligen hade han inte det men det var lite små kul.