11 november 2018

Regnig helg

Min vardag

Jag antar att vi har nått det klimatet som Stockholm oftast har, när det bara regnar hela hösten och vintern. Tänk om allt nederbörd istället hade varit snö, hur ljust och fint det hade varit ute. Nu får vi istället anstränga oss för att ens se vart vägen slutar för att det är så mörkt. 
 
Den här helgen har gått väldigt fort, följde med Jessica hem till Boden efter en work-shop vi hade i fredags och igår hjälpte jag Andreas att göra en film där han svarade på lite frågor som han fått från sina fans ↓
 
Kvällen spenderade jag sedan tillsammans med Hanne, vi for in till stan och köpte sushi och lite smått och gott inför kvällen innan vi slog igång den ena filmen efter den andra, blev en trevlig tjejkväll med en hel del tjejsnack.
Vi spenderade även denna söndagseftermiddag tillsammans när vi for till Luleå för att kolla Kurirenmästerskapet som går av stapeln denna helg, för fem år sedan snubblade jag på målsnöret och slutade fyra av 30 startande. Nu fick jag istället vara nervös när andra ponnyer och deras ryttare hoppade, önskar att man kunde vara liten för alltid och rida ponny. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress