Alldeles för kallt
God morgon på er, imorse när jag vaknade och var ut och satte i motorvärmaren i bilen visade termometern på -12 grader. Herregud. Så det lär väl ta ett tag innan jag kan starta bilen och bege mig mot min tilltänkta destination, gymmet. 
 
Men innan dess ska en rapport skickas in, deadline om 2,5 timmar men den är i stort sett klar så vi väntar bara på alla gruppmedlemmars godkännande innan den kan skickas in. Annars har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna, mys lite med familjen och gått omkring och småplockat. I eftermiddag kommer Andreas och plockar upp mig och sen flyger vi till Arlanda och äter middag tillsammans med hans föräldrar innan vi imorgon fortsätter resan ned mot Rom. Andreas har haft väldigt mycket i skolan de två sista veckorna så ska bli skönt att äntligen bara få vara med honom utan något annat som ska störa. 
 
Helgen spenderas som sagt i Rom och vi får väl se om vi har vädergudarna med oss eller inte för senast jag kollade skulle det regna en hel del, vilket jag inte gillar. Men jag har packat ned regnjackan och ska nog packa ned ett litet paraply i handväskan också så jag har om det skulle få för sig att regna imorgon när vi ska vara inne i centrala Rom för invigningen av själva tävlingen. Nu ska jag ta och byta om till träningskläder och hoppas bilen är upptinad snart!