Från den ena hästkraften till den andra
God morgon måndag, hösten är här och det har regnat stora delar av helgen samtidigt som löven på träden blir gulare och gulare för var dag som går. Min helg har inte varit speciellt händelserik, jobbade sent i fredags så när jag kom hem från jobbet blev det bara en dusch innan jag satte mig i soffan och åt lite chips innan jag kröp ned i sängen närmare midnatt. 
 
I lördags spenderade jag förmiddagen till stora delar i tvättstugan och efter lunch begav jag mig mot Andreas för att tillbringa resten av helgen tillsammans med honom. Vi har sett en hel del Formel 1, har knappt hunnit se något race detta år då jag till största del har jobbat och sen såg jag ett race i bilen påväg hem från tävling i Tyskland, men det är ungefär vad jag har hunnit med detta år.
 
Igår (söndag) följde han med mig till stallet, jag tog cykeln och han sprang och sedan hjälpte han mig med sysslorna, men att motionera Lennart fick jag sköta själv. Krävs tydligen mental förberedelse långt i förväg om han ska sätta sig på hästryggen och skritta runt något varv ;-)