Läsa, läsa, läsa
Varför är jag en sån person som antingen inte gör någonting alls eller alldeles för mycket under vissa dagar? Den här veckan började med att jag gjorde absolut ingenting förutom att tvätta, jobbade i helgen och dessutom hann jag klämma in att fira Andreas farbror som fyllde 60 år. Sedan i tisdags var jag i stallet på morgonen, sedan skottade jag innan jag och Jossan for och storhandla innan vi var tvungna att skotta igen och sedan på kvällen hjälpte vi en vän till familjen att flytta. 
 
Igår jobbade jag några timmar och innan det fick jag för mig att det vore bra att få in ett konditionspass på gymmet, haha. Men det som var bra med det var att kroppen var vaken när lunchruschen på jobbet var igång, ibland är jag nämligen lite trög startad. Hade sedan en inplanerad middag med några tjejer från klassen, vi har försökt få till en middag hur länge som helst men det är alltid någon som inte kan så nu klämde vi in den mitt i veckan. Det var verkligen super trevligt! 
 
Idag är planen att inte försöka göra så mycket då jag ska in och jobba senare ikväll, har varit ut med mamma och skottat lite eftersom det snöar (vilket vi inte klagar på). Ska nog försöka ta och läsa lite mer artiklar inför examensarbetet också så man kommer in i det lite mer, vår handledare som vi blev tilldelade igår hade inte tid att läsa igenom vårt PM förrän på fredag så innan vi kan fortsätta skriva har vi inget annat att göra än att läsa, läsa, läsa.