Trots att...
God kväll på er, ligger här i sängen och hör regnet smattra mot rutan, ganska mysigt ändå. Trots att jag verkligen föredrar när tempreaturen ligger över 25 grader så behöver det ändå komma regn. Sedan har jag även märkt (som så många andra) att man blir väldigt oproduktiv när det är bra väder, för det känns inte som att vi har det särskilt ofta och då vill man ta tillvara på solen så mycket det bara går. Tyvärr går ju det ut över insidan av hushållet men jag tänker att man får ta igen det så småningom, det är ju trots allt bara sommar en gång om året och det varar inte i många veckor!
 
Annars händer det inte så mycket, var ledig nästan hela förra veckan men på onsdag ska jag jobba igen och jobbar nästan varje dag i en veckas tid. Men det är skönt att komma in i det och inte bara jobba en dag i veckan typ! 
 
Imorgon kommer Torre flytta till en helt nybyggd ridanläggning som ligger i Alvik, vilket gör att det blir en aningen längre för mig att ta mig dit men det ska bli spännande att se hur han trivs där. Han kommer förmodligen vara väldigt orolig de första dagarna, kommer ihåg när han kom till Wallöfs förra sommaren och bara vandrade omkring fram och tillbaka i hagen och var allmänt stressad. Men förhoppningsvis lugnar han snabbt ned sig och trivs!