Mysig skogspromenad innan en jobbig vecka
En tuffare vecka har startat och tror ni att den blir mindre tuff när man sätter sig ned vid köksbordet och det känns som att ens äggstockar ska hoppa ut? Kanske en aningen för mycket information men det är inte mycket som kan starta veckan på ett sämre sätt än just det. Så för stunden känns denna vecka som en "pain in the ass" vecka och jag längtar verkligen tills det blir fredag och jag kan slappna av igen. 
 
Min helg var i alla fall mysig, jag och Andreas tog oss en promenad i skogen med Sansa under lördagseftermiddagen, det blev dock en aningen kallt där i slutet och jag som fryser väldigt lätt, blev väldigt kall. Under kvällen kröp vi ned i sängen med chips, dip och godis (jag gillar chips och Andreas gillar godis, haha) och såg klart alla avsnitt av Suits serien. Så nu måste vi hitta en ny serie att se, speciellt när racingsäsongen börjar lida mot sitt slut och man är hemma de flesta helgerna. 
 
Söndagen startade vi med ett pass på gymmet, som jag inte har besökt på alldeles för länge men det ska jag försöka ändra på som jag tidigare skrev. Sen skyndade vi oss hem, fixade lite pasta till lunch och satte oss och åt framför TVn och Formel 1 racet som inte riktigt slutade som jag hade hoppats på men så är det med racing ibland. Nu ska jag ta tag i denna måndag och bege mig mot skolan på en liten stund och bocka av veckans första måsten!