31 mars 2013

Stugan

Ledsen för jätte dålig uppdatering men är uppe i stugan och vi har inte haft något internet alls här uppe. Har varit ute med skotrarna varje dag, dock så har väl inte vädret varit sådär super bra, det blåser mest tycker jag. Har i alla fall hunnit med att flyga av skotern och nej mormor jag fick inte ont men Cilla siktade på sidan av ett hopp men träffade hoppet med ena skidan och då flög jag. Samma kväll skar jag mig på gräddfilsburken då jag skulle öppna den och nu som pricken över i:et har jag fått magkatarr, ibland älskar man verkligen livet... Det är väl inte den bästa påsken jag varit med om men man överlever!

27 mars 2013

Super ponnyn!

Träning

Idag på hoppträningen var det banhoppning som vi skulle träna på. VI började med att värma upp de genom att hoppa ett hinder som stod på medellinjen och så hoppade vi som en åtta så att vi var tvungna att få hästarna att byta galopp just över hindret, det gick väldigt bra tycker jag. Sedan hoppade vi två oxrar snett igenom i en åtta också och sedan la vi ihop lite fler hinder och hoppade allt i en bana. Avslutade träningen på några språng på LA höjd och han var jätte duktig min lilla isbjörn som snart har tappat all sin vinterpäls, skönt!
Är väldigt nöjd över dagens träningspass!
Bjuder på min galna ponny på förra tävlingen!

25 mars 2013

Måndag

Min vardag

Det var väldigt segt att kliva upp idag på morgonen men tog mig upp ur sängen och fick skjuts av mamma till skolan. Hade kemilabb första lektionen där vi framställde huvudvärkstabletter, lite cool ändå, dock bara pulvret men ändå. Sedan hade vi fysiklektion där vi gjorde lite beräkningar med hjälp av laserpekare och gitter och lite annat. Till lunch var det spagetti med kyckling i currysås som även innehöll äpple, smakade väl sådär men det gick att äta. Hade engelska och gjorde en test hörförståelse och sedan hade vi svenska då vi skrev på våran essä. Åt en banan innan spanskalektionen där vi jobbade väldigt mycket med grammatik, åt en banan innan spanska lektionen slutade och sedan skjutsade mamma mig direkt till stallet just efter fem. Gick in till Bella och bytte om till ridkläder och sedan ut i stallet till W som släpper all sin vinterpäls och det är hår överallt. Gymnastikhoppning stod på schemat, lite lydnad och sånt. Han skötte sig bra, dock hade han lite svårt för sig att lyssna på bromsen men det gick ändå rätt bra tycker jag. Kom hem vid åtta och åt hemmagjorde hamburgare till middag!