30 juli 2014

Hurtigbulle

Min vardag

God eftermiddag eller vad jag nu ska kalla den här tiden på dygnet!

Idag är en bra dag känns det som, trots att jag har tusen tankar som bara snurrar omkring där i mitt huvud så är det här en bra dag. Jag har varit ute och gått/joggat en sväng före lunch bara för att jag inte hade något bättre för mig egentligen, pratat lite med min älskade lillasyster om livet och sånt, nu sitter jag här och funderar på om jag ska äta lite frukt som lunch då min matlust inte har varit så speciellt stor de senaste dagarna. I måndags körde jag gokart igen, var helt själv på banan då det hade regnat tidigare, sladda omkring där och ställde in stolen som den ska vara så den enda som behövs nu är att mina vader kommer upp lite grann då de för tillfället tar i styrstagen när jag svänger snävt.
 
Idag är en bra dag och så var det med den saken, ha det toppen!
Jag kommer ihåg den där kvällen, kvällen före vi skulle ha konditionstest på 5km, kände mig så otränad och dålig att jag for ut och sprang sent på kvällen, som att det skulle göra någon skillnad egentligen. Enligt testet var jag inte otränad, sprang dom där 5km snabbast av alla i laget men jag vet inte om jag var nöjd över mig själv eller vad jag var. 
När jag var yngre hade jag sådana höga krav på mig själv och min träning att det nästan blev för mycket för mig, jag spelade basket under vintern och när fotbollen drog igång i Januari/Februari tränade jag det samtidigt och allt det här gjorde jag medan jag red 2gånger i veckan, vad fan höll jag på med egentligen? Att jag är smart nog att förstå idag att man inte ska träna 8gånger i veckan när man endast är 15år gammal, att kroppen och hjärnan inte klarar av det och man blir inte bättre på något sätt genom att utföra tre sorters olika sporter inom loppet av sju dagar... Men jag ville ju göra som alla andra i laget, jag ville spela fotboll och basket för det gjorde dom andra tjejerna samtidigt som jag ville vara i stallet för det älskade jag och jag mådde så bra där. Alla unga tjejer kommer att komma till den dagen då man måste välja och prioritera bort saker, jag vet att det rent ut sagt suger men för att bli bäst på något måste man bara satsa på det, man kan helt enkelt inte vara bäst på allt på samma gång... Och om man har många bollar i luften samtidigt gäller det att inte ha för höga krav på sig själv, gör inte som jag gjorde den där kvällen före testet, far för sjutton inte ut och spring ligg i soffan och käka den där chokladkakan du har trånat efter hela veckan. Testet kommer att gå bra och om du inte kommer först i mål betyder det inte alltid att du inte är bäst, du kan bara ha haft en dålig dag. Se till att ha så kul du bara kan, njut av varje sekund här i livet, jag kom på det alldeles för sent men hädanefter ska jag ta vara på allt, ska vara lycklig även med den där chokladkakan dagen före testet!