Var på stan med Jossan i dag, hon fixade ett nytt pass och då passade jag på att följa med. Med mig hem fick jag ett par byxor, perfekta för mina korta ben då de sydde upp de åt mig. Sedan kollade vi runt lite mer utan någon större framgång innan vi tog oss en fika på Waynes. Iste och kladdkaka.
Vi tittade på ett par snygga sandaler i glitter, Jossan i silver och jag i guld men då de inte varit någon super sommar köpte vi inga. Innan vi for hem till byn for vi till Storheden där jag köpte nya fotbollsshorts. 
Ytterligare en dag i regnets tecken har snart passerat, och jag har spenderat de största delarna av denna dag på jobbet. Jobbade 11-19 och den första delen av dagen var rätt okej men den andra halvan kändes helt kaotisk. Folk överallt och ingenstans, jag stod i köket, hann knappt andas, kolla upp eller någonting, beställningar kors och tvärs. När klockan var någon minut över sju stämplade jag ut, bytte om, fixade mig lite snabbt och sedan kom Andreas och hämtade upp mig och vi for ut och åt. När vi satt där och pratade kom vi på att vi har inte vart ut på restaurang bara han och jag sedan alla hjärtans dag. Vilket är över fem månader sedan. Alla andra gånger har det varit någons familj med men nu var det bara han och jag. Något som jag tycker var super mysigt. Vi skippade förrätt och gick direkt på varmrätt och därefter åt vi efterrätt, på vägen hem tog vi en liten tur och jag visade vart jag växte upp och sedan tog vi en sväng genom Kyrkbyn bara för att. 
 
Nu sitter jag vid köksbordet, på en halv timme ska jag åka in till stan för att hämta Jossan. Fram till dess ska jag bara njuta av kvällen som varit, dagen vill jag helst bara glömma men kvällen var underbar.För jag har som fått en person som jag aldrig trodde att jag skulle kunna komma så nära. 
Hon har stått ut med mig flera veckor i rad, visat runt mig på olika gokartbanor, tagit hand om mig eller vad man nu ska säga.
Hon, den där söta blonda tjejen som har en sådan underbar personlighet fyller snart 18 år.
Som vi har skrattat tillsammans denna sommar.
Att det är just hon som är min pojkväns lillasyster.
Lill Jejje, tack för att du är du och att du står ut med mina och Andreas knasiga påhitt ibland. 
Du är så mycket bättre än vad du själv tror och en vacker dag kommer du att hitta din drömprins, det är jag säker på.