Livet rullar på
Godmorgon, livet känns fortfarande som att det är satt på paus och jag har en känsla av att det kommer kännas såhär enda fram till sommaren. Tyvärr
 
Men livet rullar väl på, jobbar dock inte så mycket eftersom det inte är speciellt stor efterfrågan av att äta på restaurang och det är många som behöver få sina timmar. Har dock ändå alltid saker att göra i och med att jag skriver på examensarbetet, men det känns också lite knasigt att göra. Vi ska till exempel ha ett seminarium via nån typ av "Skype" nästa vecka, Andreas ska även använda sig av detta program när han ska skriva tentor. Men vad gör man inte för att livet ska kunna fortsätta framåt i största möjliga mån?
 
Sedan pratade jag och Hanne om att måndagar är typ den mest produktiva dagen på veckan, hon sa att man kanske kände sig skyldig efter helgen om man inte gjort någonting skolrelaterat just då. Jag vet inte, men det känns som att det ligger något i det ändå. Min helg spenderade jag tillsammans med Andreas, under lördagen gick vi in till stan i Boden där han bor och åt lunch innan vi gick hem igen.
När vi sedan kom hem satt Andreas och hans pappa och pratade om racing simulatorer, så jag tog mig en kaffekopp och satte mig i solen och bara andades.
 
Den här veckan har inte varit så händelserik, i måndags fick jag nå ryck och tog mig ut på årets första springtur. Vill gärna undvika att åka till gymmet i den mån det går under dessa tider, även om det är öppet så då passade det perfekt att det var några plusgrader så jag fick mig en kortare tur. Dock blev skorna en aningen blöta och skitiga då det var ganska blött på bilvägarna, där jag sprang eftersom det är is på gångvägarna.