Kanske dags att lägga i en extra växel?
Kan tiden sluta springa ifrån mig? Känns som att jag inte hinner med just nu, även om jag inte har speciellt mycket att göra försöker jag att inte stressa och då blir det istället att allt jag gör tar en himla massa tid. Varför är det så? Kan man inte få leva livet i en lagom takt, utan stress, utan att känna att man inte hinner med allt som ska göras? Kanske är dags att lägga i en extra växel igen och öka takten för en stund.
I fredags efter middagen var jag, Andreas och Cilla ute på en liten roadtrip här i Luleå för att vi hade inget bättre för oss plus att mamma hade några vänner över och vi ville komma ut en stund. Vi for bland annat upp till Ormberget, tyvärr var det väldigt blåsigt så det blev bara att vi var där en kort stund. Sedan for vi till Ica och köpte med oss lite gotta till fredagsmyset innan vi såg Let's Dance.
Andreas har äntligen byggt klart sin simulator, eftersom det inte blir några träningar eller tävlingar på ett bra tag har han (och Jessica) införskaffat sig varsin simulator för att träna. 
Denna bild tog jag på ett försök, det kanske är de bilderna som egentligen är de som blir bäst. De bilderna som man bara snabbt ska ta innan man ska äta? Den är inte perfekt men jag gillade ändå propotitionen på det hela.
 
I söndags var jag hos Lennart en sväng och mös med honom, vilket var väldigt trevligt och än mer trevligt är det att snön är påväg att smälta så nu har hela pooltaket tinat fram och snart är även hela vår altan fri från snö!
Något som däremot är mindre trevligt är att Torre och hans ägare var med om en olycka i söndags ute i skogen där Torre fastnade i ett dike och var tvungen att räddas av räddningstjänsten med flera. Resultatet av detta, är för stunden, två mycket svullnad bakben...