29 december 2018

Lugna dagar

Min vardag

Vi gör inte så mycket under dagarna, jag läser en bok som jag fick av Cilla i julklapp, Michelle Obamas självbiografi och den är riktigt bra. Dock har jag inte läst sådär jätte mycket, vill ta det lugnt och inte känna att jag måste läsa hela tiden. Här är i alla fall några bilder från solnedgången igår, första kvällen det inte var speciellt mycket moln på himlen och jag tror att kvällens solnedgång kan bli likadan. Hoppas att ni har det bra såhär under mellandagarna!


27 december 2018

God jul i efterskott

Min vardag

Tiden bara springer iväg, god jul på er såhär i efterskott. Vi gjorde inte så jätte mycket, hotellet vi bor på hade en liten show och en stor buffé som serverades. Jag passade på att äta lite sushi, eftersom jag visste att dom skulle äta det hemma och jag blev faktiskt förvånad över hur god den var. Jag tror det var fler som tyckte som jag då den tog slut ganska fort, men jag hann äta mig mätt innan dess, haha.
 
Igår var vi ut med en stor båt på en snorkeltur, tre stopp blev det, jag skippade dock det andra stoppet för jag kände att det inte var så mycket att se just på det stället. Sedan stannade vi på en ö som heter Koh Rok, som vi även var på sist vi var här. Super fint med vit sand och turkost vatten, vad mer kan man begära egentligen?
 
Sista ön som vi snorkla på var egentligen ingen ö man kunde gå på, utan det var fem stora berg, liknande det på bilden ovan, ett var lite större. Men här fanns det en hel del fiskar att kolla på då vattnet var lite djupare än på de andra ställena. Annars är det bra här borta, varmt och skönt för det mesta!

24 december 2018

Mat och lite mer mat

Min vardag

Så har man hunnit andas ut en stund, vädret idag var bra fram till lunch och sedan dess har det åskat och regnat hur mycket som helst. 

Igår fyllde min kära svärfar år, vilket vi firade med en liten lyxigare middag på restaurangen här där vi bor, en lite finare restaurang så att säga. 
(null)
Till förrätt blev det pilgrimsmusslor på en bädd av salsa och därefter kom det in en hallonsorbé för att rensa smaklökarna.
(null)
Varmrätten var denna ostgratinerade hummer tillsammans med en massa tillbehör, allt från sallad i en paprika, till vitlöksbröd och bakadpotatis.
(null)
Sedan valde jag creme brulée till efterrätt 
(null)